Raamatu on eesti keelde tõlkinud Janek “Fiume” Jõgi ning toimetanud Eestis elav jalgpalliajakirjanik Angelo Palmeri, kes on ühtlasi ka teose üks väljaandjatest.

Angelo Palmeri sõnul on projekti eesmärk rikastada Eestis väljaantavat jalgpallialast kirjandust ning inspireerida noori selle alaga süvenenumalt tegelema. “Ühelegi itaallasele ei pea selgitama, kes on Andrea Pirlo ja usun, et ta läheb korda ka paljudele siinsetele jalgpallisõpradelem," lausus Palmeri.

Raamatus räägib Pirlo avameelselt oma karjäärist ja elust, nii rasketest hetkedest kui meeldejäävamatest võitudest. "Sealt leiab huvitavat lugemist nii lihtsalt sellest alast huvitatu kui ka noor, kes on plaaninud oma tuleviku lähemalt jalgpalliga siduda. Kes teab, äkki jookseb järgmine Pirlo just A. Le Coq Arena murul,” rääkis Palmeri.

Oma raamatus ütleb Pirlo, et ta pole kindel, kas ta tahab koondisekarjääri pärast edutut MM-i Brasiilias ruttu lõpetada. Meelemuutuse põhjendusena kirjeldab Pirlo oma emotsioone pärast 2005. aasta Meistrite Liiga finaali Istanbulis, kus AC Milan andis eduseisu käes ning pidi lõpuks Liverpoolilt vastu võtma hävitava 3:0 kaotuse. “Mõtlesin mängimise lõpetada, edasisel ei näinud olevat mingit mõtet, kuid tulin ikkagi tagasi,” tõdes Pirlo.

Raamat on müügil Tallinnas Apollo ja Rahva Raamatu kauplustes, lisaks saab seda tellida kirjastaja internetilehelt.