Kui mullu olid Eesti kohtunikud, delegaadid ja kohtunike vaatlejad ametis 58 rahvusvahelisel mängul, mis tähistab rekordit, siis tänavu on juba kirjas 45 kohtumist.

Järgmisel nädalal näeb Eesti kohtunikke Euroopa Liiga alagrupiturniiril - peakohtunik Kristo Tohver, abikohtunikud Hannes Reinvald ja Silver Kõiv, neljas kohtunik Jaanus Mutli ning täiendavad abikohtunikud Hannes Kaasik ja Roomer Tarajev. Millisele mängule Eesti brigaad määrati, avaldab UEFA uuel nädalal.

20. septembril tegid Eesti õigusemõistjad Euroopa Liiga alagrupiturniiril selle hooaja esimese kohtumise, kui Kaasik, Mutli, Dmitri Vinogradov, Kõiv, Tohver ja Eiko Saar olid ametis FC Viktora Plzen - Academica de Coimbra mängul. 30. augustil teenindasid Kaasik, Reinvald, Kõiv ja Jaan Roos Euroopa Liiga play-off ringi mängu Hapoel Tel-Aviv FC - F91 Dudelange.

7. septembril vilistasid Tohver, Sten Klaasen, Reinvald ja Kaasik MM-valikmängu Luksemburg - Portugal, kus mäletatavasti Luksemburg asus juhtima ning Cristiano Ronaldo ja Helder Postiga tabamused tõid Portugalile napi 2:1 võidu.

23.-30. septembrini on Eiko Saar ja Maikel Mikson ametis U-17 EM-valikturniiril, kus osalevad Bosnia ja Hertsegoviina, Prantsusmaa, Kreeka ning Sloveenia. 23.-29. oktoobrini teenindavad Tšehhis peetavaid UEFA Region's Cupi mänge Eiko Saar ja Silver Kõiv.

Uno Tutk tegutses kohtunike vaatlejana A-koondiste MM-valikmängul Liechtenstein - Bosnia ja Hertsegoviina (7. september) ning sõidab 3. oktoobriks Brüsselisse, kus on ametis Anderlecht - Malaga Meistrite Liiga alagrupikohtumisel. Are Habicht oli kohtunike vaatleja Bakuu Neftši - Hapoel Kiryat Shmona Meistrite Liiga 3. eelringi mängul (8. september) ning naiste EM-valikmängul Põhja-Iirimaa - Belgia (19. september).

Margus Kotter määrati UEFA turvaametnikuna Euroopa Liiga alagrupiturniiri mängule Mahhatškala Anži - Young Boys (4. oktoober).

Euroopa Liiga 2. eelringi mängul Kalmar - Osijek (26. juuli) ja 3. eelringi kohtumisel APOEL - Aalesund (2. august) ning naiste Meistrite Liiga 1/32-finaalil Barcelona - Arsenal (26. september) oli delegaadina ametis Oleg Harlamov.

Anne Rei oli delegaat naiste EM-valikmängudel Itaalia - Poola (16. september) ning Island - Ungari (16. juuni), järgmine tööülesanne ootab teda ees 11. oktoobril Prahas, kus naiste Meistrite Liiga mängus kohtuvad kohalik Sparta ja Sarajevo klubi.

UEFA määras Targo Kaldoja delegaadiks U-21 EM-valikmängudele Norra - Island (12. juuni) ja Leedu - Soome (10. september), Euroopa Liiga 2. ringi mängule ND Mura - PFC CSKA Sofia (19. juuli) ja 3. ringi kohtumisele Hannover 96 - Saint Patrick's Athletic (9. august) ning viimati Euroopa Liiga alagrupiturniiri matšile FC Kobenhavn - Molde FK (20. september).

Pärast EM-finaalturniiri mänge Ukrainas oli Ainar Leppänen delegaadina ametis Meistrite Liiga 2. eelringi kohtumisel Buducnost Podgorica - Slask Wroclaw (18. juuli).