39-aastane ooperisolist Atlan Karp alustas lauluõpinguid Georg Otsa nimelises Tallinna Muusikakoolis ning jätkas Eesti Muusikaakadeemias ja Soomes Sibeliuse Akadeemias, kus ta 2008. aastal magistrantuuri lõpetas. Muuhulgas on Karp end täiendanud ka Peterburi Maria teatris ning esinenud Leedu Rahvusooperis. Alates 2007. aastast Vanemuises töötav Karp on võitnud esikoha Tiit Kuusiku nimelisel lauluvõistlusel ja pälvinud Vanemuise teatri muusikaauhinna.

Pavlo Balakin on alates 2008. aastast Eestis elav Ukrainast pärit laulja, kes on varem õppinud džäss-saksofoni ja töötanud Donetski Solovjanenko-nimelise rahvusliku ooperi- ja balletiteatri kooris. Tallinnas on Balakin õppinud Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias Mati Palmi juures ning töötanud koorilauljana Rahvusooperis Estonia. Seejuures on Balakin saanud mitmete rollide eest kriitikutelt väga positiivseid hinnanguid.

Varasemalt on ooperilauljatest Eesti hümni esitanud Rahvusooper Estonia bariton Jassi Zahharov ja tenor Oliver Kuusik ning Vanemuise bariton Jaan Willem Sibul. Tuntud Eesti artistidest on aastate jooksul hümni esitanud Birgit Õigemeel, Ott Lepland, Lenna Kuurmaa, Ivo Linna, Hannah, Mikk Saar, Merlyn Uusküla, Liis Lemsalu, Teele Viira, Karl Madis, Lea Liitmaa, ansamblid Noorkuu ja Led R, Eesti Rahvusmeeskoor, Eesti Kaitseväe Orkester jt.

Pääsmed teisipäevaõhtusele kohtumisele on saadaval Piletilevis.