Kuigi avapoolajal avanesid ka Eestil mõned võimalused, kulges mäng esimesel 45 minutil enamjaolt väljakuperemeeste taktikepi all. Suurepärase esituse tegi väravavaht Matvei Igonen, kes suutis mitmel korral Eesti halvimast päästa. Korduvalt ohustas meie väravat Kristal Abajaz, sealhulgas 41. minutil, mil ta seisis üks-ühele olukorras silmitsi Igoneniga, kuid FCI Tallinna puurilukk suutis olukorrast võitjana välja tulla, kirjutab jalgpall.ee.

61. minutil avanes Eestil suurepärane võimalus kohtumist juhtima minna. Kõigest mõned hetked varem väljakule tulnud Magnar Vainumäe söödu järel oli meeskonna kapten Rauno Sappinen trahvikastis valveta, kuid ründaja ei suutnud korralikult palli tabada.

Seejärel avanes järjepanu nurgalöökidest võimalusi Albaanial, kuid Igonen oli ülesannete kõrgusel.

67. minutil jäi Albaania vähemusse, kui punase kaardi teenis Agim Zeka, kes oli vaid kolm minutit varem vahetusest väljakule tulnud. Eesti suutis initsiatiivi haarata, aga väravani ei jõutud.

Mängu lõpus oli kodumeeskonnal hea võimalus kolm punkti Albaaniasse jätta, kuid kolmandal lisaminutil ei suutnud võistkonna kapten Keidi Bare lähilööki postide vahele suunata.

Eesti oli uut valiksarja alustanud eelmisel neljapäeval, kui Kadrioru staadionil toimunud matšis jäädi 1:2 alla Põhja-Iirimaale.

Lisaks kuuluvad meiega ühte valikgruppi Hispaania, Island ja Slovakkia. Järgmine mäng on Eestil 1. septembril kodus Slovakkiaga.