Koondise treenerite sõnul oli võimalusi mõlemal võistkonnal ning vastastel oli isegi kasutada penalti, mille väravavaht Mari-Ann Ploompuu suutis tõrjuda. 40. minutil teenis Eesti poolt kollase kaardi Marian Jaarman.

Peatreener Aleksandra Ševoldajeva nentis, et tulemusega päris rahule ei saa jääda. „Mäng oli võrdne. Häid lahendusi ja samas ka raskusi oli mõlemal võistkonnal kõikides momentides. Meil oli rohkem eksimusi ja vigu kui muidu, nii et tahame kindlasti oma mängu selle turniiri jooksul parandada ja pigem võtame seda viiki kaotusena.”

Eesti mängis koosseisus: Mari-Ann Ploompuu, Anastasia Ivanova (68. Ahmedova), Laura Jaansen, Marian Jaarman (41. Rutkovskaja), Ariina Mürkhain, Eliisabet Pedak (75. Tammeveski), Siret Räämet, Grenelin Herlis Raud (kapten), Rahel Repkin (68. Strigin), Criselle Tennosaar (41. Uleksin), Laada Tereštšenkova

Varus: Sabina Ahmedova, Carmen Kaidi Jõeleht, Elizaveta Rutkovskaja, Annaliis Strigin, Lisete Tammeveski, Emma Treiberg, Jessika Uleksin

Eesti kuulub B-alagruppi, kus lisaks Siberi piirkonna võistkonnale on veel Krasnodari piirkond ning Põhja-Korea. Samuti eile toimunud mängus alistas Põhja-Korea Krasnodari 3:0.