Esimene poolaeg lõppes 1:1 viigiga - kasahhide 29. minuti avaväravale vastas 10 minutit hiljem Robert Lepik.

Kolm minutit enne lõpuvilet viis Kaspar Mutso penaltist Eesti 2:1 ette, kuid vastased suutsid siiski veel viigistada. Eesti mängu parimaks valiti Robert Lepik, kirjutab jalgpalliliit oma koduleheküljel.

Olukord turniiritabelis on nüüd selline, et Eesti lõpetas alagrupi 3 punktiga ja lõplik koht selgub pärast laupäevaseid mänge Venemaa - Soome ning Moldova - Kasahstan. Eesti jaoks on võimalikud kohad kolmandast viiendani.

Praeguse seisuga juhib Venemaa 7 punktiga, Soomel on 5, Moldoval ja Eestil 3 ning Kasahstanil 1 punkt. Turniiri reglemendi järgi pääsevad 11. või 12. jaanuaril toimuvatele kohamängudele kõik osalejad.

Granatkini memoriaalil osalevad 1998. ja hiljem sündinud jalgpallurid, seega on mängus Eesti U19 koondis. Riikides, kus hooaeg kestab sügisest kevadeni, nimetatakse seda koondist U18.

Eesti tänane koosseis: Karl Andre Vallner, Raido Kannel, Magnus Villota, Marko Lipp, Kaspar Mutso, Robert Lepik (74. Martin Käos), Randy Padar, Romet Ridamäe, Jako Kanter (75. Vadim Mihhailov), Kristofer Kartau (57. Cristofer Kuusma), Erik Sorga. Mängu protokoll.