Võrreldes kahe esimese mänguga, kus Eesti kaotas 0:5 nii Saksamaale kui Slovakkiale, näidati täna oluliselt paremat ja isukamat mängupilti. Võõrustajatel oli avapoolajal Kevin Kauberi ja Kaspari Pauri isikus paar head võimalust, kuid neid ei suudetud realiseerida.

Skoori avas aga hoopis Albaania, kui pärast Hindrek Ojamaa viga Eesti karistusalas realiseeris 52. minutil penalti Amri Jonuzi. Kaotusseisu jäänud võõrustajad said sellest sisse uue hoo ja 80. minutil tegi Paur skooriks 1:1.

Peatreener Aivar Lillevere sõnul segas mänguks keskendumist esiväravavaht Kristjan Tamme vigastus mängueelse soojenduse viimastel minutitel, mistõttu pidi puurisuule asuma Magnus Karofeld. Samuti ei saanud vastupidiselt lootustele meeskonda aidata Kevin Aloe.

“Mängu algas ehmatusega, kuid poisid kogusid ennast ja ka pärast kaotusseisu jäämist suutsime tagasi tulla,” rääkis Lillevere. “Värav ja viik oli tõestus eeskätt endale, et oleme enamaks suutelised, kui kaks suurt kaotust esimestest mängudes.”

Kokkuvõttes peatreener turniiriga siiski rahule ei jäänud, sest meeskond esines tema sõnul alla võimete.

Eesti jäi lõpuks ühe punktiga neljandaks, Slovakkia kolme punktiga kolmandaks, Albaania nelja silmaga teiseks ja täisedu üheksa punktiga tuli grupi võitjaks Saksamaa.