Eesti läks küll kahel korral Aleksandr Šapovalovi väravatest juhtima, kuid Poolal oli mõlemal korral vastus olemas.

Mängu avavärav sündis vastaste eksimusest juba viiendal minutil. Poola kaitsja proovis palli tagasi väravavahile suunata, kuid tema nõrgaks jäänud puute kasutas ära Šapovalov, kes mängis väravavahi üle ja lükkas mänguvahendi kindlalt võrku, teatasb Eesti Jalgpalli Liit.

Seejärel pidi meie puurilukk Kaur Kivila mõnel korral mängu sekkuma, kuid vastase viigivärav sündis penaltist. Erko Jonne Tõugjas takistas määrustevastaselt Kacper Smorgoli ning Hubert Turski suutis 15. minutil penaltikindlalt realiseerida.

Eesti poolelt sai kahjuks vigastada Kirill Aleksandr Antonov, kes vahetati avapoolaja keskel Rasmus Kallase vastu välja.

Poolaja lõpus oli mõlemal meeskonnal veel võimalus. Korra pääses läbi Oliver Jürgens, kuid tema löögi suutis Krzysztof Bakowski jalaga tõrjuda. Seejärel hoolitsesid parimate võimaluste eest külalised, kuid nii Kacper Kozlowski kui ka Hubert Turski löögid väravaraamidesse ei jõudnud.

Teise poolaja alguses lõi Eesti mitmeid võimalusi, kuid värav sündis sarnaselt avapoolajale taaskord Poola veast. Nõrga tagasisöödu lõikas vahelt taas Šapovalov, kes lükkas palli mööda väravavahist ning lõi seejärel Poola kaitsja parimast katsest hoolimata 51. minutil palli väravasse.

Mõned minutit hiljem pääses Šapovalov taas löögile, kuid pall raami ei jõudnud. Seejärel oli Poola kord rünnata. Fantastiline võimalus avanes Szymon Wlodarczyki jaoks, kes lõi meie õnneks mööda. Mõned minutid hiljem pääses nurgalöögist peaga löögile Ariel Mosór, kuid pall tabas latti.

Külaliste viigivärav sündis 60. minutil Michael Kostka täpse tsenderduse realiseeris Daniel Krasucki.

Mõlemal meeskonnal oli veel kohtumise lõpus mõned võimalused, kuid tänane avavaatus lõppes 2:2 viigiga.

„Mängupildi järgi oli selgelt näha, et vastane on tugev nii kontaktiolukordades kui ka meeskondlikult üldiselt. Raske mäng ja lõpuks võitluslik viik, mida mõlemad meeskonnad täna ka väärisid,“ ütles noortekoondise peatreener Norbert Hurt vahetult pärast kohtumist.