Kink, Stepanov, Morozov ja Šišov jooksevad Tallinna koosseisus platsile kell 18 Tartus Tamme staadionil, kus nende vastaseks on Tartumaa eesotsas peatreener Martin Reimi ja mängijate Oliver Konsa, Albert Prosa, Ivan O'Konnel-Bronini, Martin Hurda, Eino Puri, Rasmus Tomsoni ja Jürgen Kuresooga. Sissepääs kohtumisele on tasuta.

Pärnu Kalevi staadionil algavad mängueelsed üritused kell 16:30 veteranide sõprusmänguga, kell 18 on vastamisi Pärnumaa ja Viljandimaa esinduskoosseisud, kus pärnakate poolel teevad teiste seas kaasa Raio Piiroja, Indrek Zelinski, Teet Allas, Sergei Terehhov ja Kert Kütt. Mulkide vägesid juhatab Tarmo Rüütli, keda abistavad Urmas Kirs ja Aivar Lillevere, Pärnu treeneritiimi kaasati Ants Kommussaar, Sergei Ratnikov, Igor Prins ja Kalev Pajula. Pääsmed on müügil kohapeal.

Võru linnastaadionil algab päev kell 14:30 Võru JK ja FC Tartu B-klassi poiste kohtumisega. Kell 16:30 toimub showmäng, kus vastamisi Võrumaa ja Põlvamaa VIP tiimid - väljakule jooksevad teiste seas Riigikogu liige Kalvi Kõva, Võru linnapea Jüri Kaver, mitmed vallavanemad, luuletaja Contra, lastekirjanik Mika Keränen, Põlva maavanem Ulla Preeden ja käsipallur Mait Patrail. Kell 18 algab Põlvamaa ja Võrumaa esindusmeeskondade mäng. Päeva juhib Margus Ader, sissepääs tasuta.

Kuressaare linnastaadionil on kell 16 vastamisi Saaremaa ja Hiiumaa veteranid ning kell 18 esindusvõistkonnad, kus saarlaste poolel teeb kaasa ka Mihkel Aksalu, hiidlaste eest jooksevad teiste seas väljakule Martti Pukk ja Kärdla linnapea Georg Linkov. Põhikohtumise vaheajal võtavad teineteiselt mõõtu mõlema saare köieveo võistkonnad. Mängu kommenteerivad TV6 jalgpallispetsialistid Toomas Vara ja Kalev Kruus.

Paide linnastaadionil on vastamisi Järvamaa ja Raplamaa. Koduvõistkonna koosseisu kuuluvad teiste seas Tarmo Neemelo, Liivo Leetma, Gert Kams ja Juri Jevdokimov, treeneripingil istuvad Meelis Rooba ja Viktor Mets. Mängu kommenteerib Ott Järvela, sissepääs kohtumisele on tasuta.

Jõgeva linnastaadionil võõrustab Jõgevamaa esindus Valgamaad. Kell 16:45 toimub showmäng kahe maakonna prominentide vahel ning kell 18:00 algab esindusvõistkondade heitlus. Vaheajal korraldatakse publikule penaltilöömisvõistlus. Jõgevamaa koosseisus teeb kaasa ka endine koondislane Aivar Anniste.

Lisaks on Haapsalu linnastaadionil vastamisi Läänemaa ja Harjumaa ning Rakvere linnastaadionil Lääne-Virumaa ja Ida-Virumaa.

Esmakordselt toimuvate maakondade maavõistluste raames kohtuvad reedel, 22. juunil kell 18:00 üle Eesti 15 maakonna esindused ning Tallinna koondis.

"Ettevõtmise laiem eesmärk on peatada hetkeks suurel kiirusel pöörlev maailm ja juhtida tähelepanu olulistele asjadele nagu kodu, kodupaik, kodumaa, ustavus, lojaalsus, vastutus ja nii edasi. Usun, et kõnealustest mängudest kasvab mõne aastaga välja põnev ja oluline traditsioon," märkis Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak.

Maakondade maavõistlused on esialgu kaheaastane projekt, kus lähestikkused ja/või ajaloolise rivaliteediga maakonnad peavad oma esindusmeeskondade kohtumise kodus-võõrsil printsiibil ehk 2012. aasta 22. juunil ühe maakonna koduväljakul, 2013. aasta 22. juunil teise maakonna koduväljakul. Meeskonnad peavad koosnema vastavas maakonnas sündinud või suurema osa elust seal elanud mängijatest. Tulevikus on plaanis ka naiste maavõistluste korraldamine.