Viimsi FC Rinopaliga saaliliiga pronksi võitnud ning karikavõitjaks kroonitud Merkurjev oli ka liiga põhiturniiri suurim väravakütt 22 tabamusega. Betsafe saaliliiga parima söötja auhind kuulus Nikolai Zhukovile (Sillamäe NPM Silme) 16 väravasööduga, punktimeistriks oli Robert Veskimäe (Tallinna SK Augur Enemat) 33 punktiga (19 väravat + 13 söötu).

Finaalseerias Narva United FC alistanud Tallinna FC Cosmose ridadest valiti finaalseeria väärtuslikemaks mängijaks Erik Grigorjev. Finaalseerias lõi Grigorjev kolmes võidumängus kokku kaks väravat ja andis kaks tulemuslikku söötu.

Hooaja lõpetamiseks autasustati parimaid ka esiliiga ja II liigas. Esiliiga parimaks väravakütiks oli tänavu Maxim Naganov Narva SK Ganzast, kes kostitas vastaseid 30 tabamusega. II liigas lõi Kristo Remmelgas (SK Kadrina) parimana 26 väravat.

Aasta saalihundiks valiti tänavuse aasta vabatahtlikud. Saalihundi eriauhind kuulub inimestele või organisatsioonile, kes lõppenud hooajal paistnud eriliselt silma Eesti saalijalgpalli arendamisel.

Koondise kaunimaks väravaks („Aasta Verner“) valiti Andrei Antonovi tabamus 6. detsembril Läti vastu.