73-aastane dirigent Klas on üks tuntuimaid Eesti muusikuid kogu maailmas. Spordiga on ta seotud olnud mitmel moel: poksiga tegelenud Klas oli Eesti Olümpiakomitee üks taastajatest ja kuulus ühendusse aastatel 1989-2010, praegu on ta EOK auliige. Hinnatud dirigent on silma paistnud spordi kui kultuurifenomeni edendajana.

Eesti Jalgpalli Liidul on traditsioon, et mängueelsel kätlejaks kutsutakse kultuuri ja ühiskonna jaoks olulisi ja austatud inimesi. Seni on aukülalisteks olnud Vello Salo, Heinz Valk, Leo Kunnas, Sergei Stadnikov, Toomas Hendrik Ilves, Heiki Nabi ja Gerd Kanter, Urmas Kruuse ning Peeter Torop.

Eesti - Rumeenia MM-valikmäng toimub täna, 7. septembril A. Le Coq Arenal. Staadion avatakse publikule kell 19:00, pall pannakse mängu kell 21:00. Pääsmed kohtumisele on saadaval Piletilevis.

Eesti Jalgpalli Liit soovitab kõigil huvilistel osta pilet eelmüügist ning tulla staadionile piisava ajavaruga. Liiklusummikute vältimiseks soovitatakse A. Le Coq Arenale tulla ühistranspordiga.

"Palume pealtvaatajatel end soojalt riidesse panna, vaadata kriitiliselt üle kaasavõetavad asjad, et turvakontrolli kiirendada, ja varakult kohal olla," märkis jalgpalliliidu peasekretär Tõnu Sirel. "Tutvuge kindlasti piletil oleva infoga selle kohta, millisest trepist te sisenema peate. Samuti arvestage sellega, et staadionil käib arveldamine sularahas."