Neljandat korda toimuvatel Eesti meistrivõistlustel jalgpalli mälumängus on Habal kaasa teinud ka varem - senine parim tulemus on tal kirjas aastast 2010, kui võistkonnaga Kolm Kraatsiat oldi võidus kinni, ent jäädi lisaküsimusega alla ajakirja Jalka esindusele. Mullu tegi Habal kaasa võistkonnas 3 kuningat, mis tuli 36 tiimi konkurentsis kõrgele 5. kohale.

6. novembril kell 18 Tallinnas toimuvatel jalgpalli mälumängu meistrivõistlustel asub tiitlit kaitsma ajakirja Jalka võistkond. Oma osalemise on kinnitanud ka mullu hõbedale tulnud FC Levadia ja pronksi teeninud Eesti Jalgpalli Liidu juhatus. Ühtekokku on kirjas juba 28 võistkonda, kuid registreerimine on avatud homseni.

Esmakordselt peeti jalgpalli mälumängu meistrivõistlusi aastal 2009. Kui toona osales 15 kolmeliikmelist võistkonda, siis aasta hiljem 22 ja mullu juba 36. Osalejate hulgas on olnud Eesti koondislased, jalgpallijuhid, klubid, fännid, ajakirjanikud, mälumänguhuvilised ja paljud teised.

Jalgpalli mälumängu meistrivõistlustel on kokku 50 küsimust, mille autoriks jalgpallifänn ja Piirissaare vallavanem Siim Avi. Osavõtt on tasuta, oodatakse kuni kolmeliikmelisi võistkondi ning parimaid premeeritakse auhindadega. Huvilisetel palutakse end registreerida hiljemalt 25. oktoobriks e-posti aadressil siim.juks@jalgpall.ee. Võistlused toimuvad 6. novembril kell 18 Tallinnas, täpne asukoht teatatakse pärast osalejate arvu selgumist.