Tegemist oli 11. vooru järelpeetud mänguga. Esimesel poolajal väravaid ei löödud. Teise poolaja keskel jäi Metz kaotusseisu, kuid suutis mõned minutid hiljem vastuvärava lüüa ning oma teise järjestikuse punkti teenida. Laar sai üle pika aja kirja täismängu. Metz jätkab kolme punktiga tabeli viimasel real.

Anett Vilipuu osales West Hami duubelnaiskonna koosseisus Inglismaa naiste tugevuselt kolmandas liigas Denham Unitedi duubli vastu. West Ham läks mängu juhtima 20. minutil ning esimene poolaeg võideti 2:0. Teise poolaja jooksul lisati veel kolm väravat ning kohtumine võideti 5:0. Vilipuu alustas mängu algkoosseisust ning vahetati pingile 67. minutil. Liigatabelis asb West Ham hetkel 11 naiskonna seas üheksandal kohal, olles 15 mänguga kogunud 13 punkti.

Väravavaht Getriin Strigini koduklubi Granada näitas Hispaania esiliigas võimast esitust ning alistas tabeli üheksanda naiskonna Sporting de Huelva II tulemusega 6:1. Granada läks kohtumist koduväljakul juhtima juba 4. minutil ning poolajaks oldi 3:1 eduseisus. Teine poolaeg kulges Granada jaoks sama edukalt, kui lisati veel kolm väravat ja kohtumine võideti kindlalt. Strigin naiskonna võidumängus kaasa ei teinud. Granada jätkab tabelis endiselt teisel kohal, jäädes kuue punktiga maha liidrist Sevillast.

Signy Aarna ja Kuopio Pallokissat pidasid treeningmängu JyPK naiskonnaga. Aarnal oli mängu alguses ka hea võimalus Kuopio juhtima viia, kuid vastaste väravavaht tõrjus soorituse. Mängu ainus värav sündis esimese poolaja lisaminutitel, kui JyPK suutis palli Kuopio võrku saata ja napi 1:0 võidu teenida. Aarna oli platsil terve kohtumise.