Hollandis hooaja esimesel poolel tabelit valitsenud AZ Alkmaar alistus laupäevases 19. vooru matšis võõrsil Kerkrade Rodale 0:2 ja jätkab liider PSV Eindhovenist kahe punkti kaugusel kolmandana. Ragnar Klavan sekkus Roda vastu 46. minutil vahetusest.

Andres Oper debüteeris Küprose kõrgliigas uue klubi Nea Salamis Famagusta eest, kui astus algkoosseisus vastu oma eelmise hooaja tööandjale Larnaka AEK-le. Mäng lõppes 9. minutil vähemusse jäänud Salamisele 0:6 allajäämisega. Oper vahetati välja 55. minutil, Martin Vunk tegi kaasa kogu kohtumise. Liigatabelis ollakse pärast 18 vooru 23 punktiga seitsmendad.

Andrei Stepanov ei suutnud Limassoli Arist päästa 0:1 kaotusest derbirivaal AEL-ile, kes asub teisel kohal. Arise seis on nutusem, pärast 18 vooru on neil 15 punkti ja 18 punkti.

Middlesbrough viigistas Inglismaa karikasarjas võõral väljakul 1:1 Sunderlandiga, Tarmo Kink koosseisu ei kuulunud. Kordusmatš on kavas 7. veebruaril Middlesbrough's

Artjom Dmitrijev sai Belgia esiliigas kirja esimese mängu, kui alustas Antwerpeni 1:1 viigimängus Denderi vastu algkoosseisus ja vahetati 83. minutil välja. Antwerpen on 18 meeskonna konkurentsis 35 punktiga kuues.