Augsburgil on 11 mängust 6 punkti, mis hoiab nad viimasel, 18. kohal. Väljalangemistsoonist välja tõusmiseks on neil vaja vähemalt viis punkti juurde. Ragnar Klavan mängis Borussia vastu kõik 90 minutit.

Permi Amkar kaotas Venemaa kõrgliiga 15. voorus võõrsil 0:3 Dmitri Kruglovi klubile FK Rostov. Konstantin Vassiljev alustas Amkari algkoosseisus, kuid vahetati 77. minutil välja. Perm on 11. kohal.

Motherwell oli Šotimaal suurtes raskustes tabelis viimasel kohal asuva FC Dundeega, kellega leppis lõpuks 1:1 viiki. Henrik Ojamaa mängis kõik 90 minutit. Hetkel on Motherwell 12 meeskonna konkurentsis seitsmes.

Varese võitis Itaalias Serie B-s 3:0 Padovat, kuid Tarmo Kink pidi oma meeskonna edu jälgima pingilt. Kui möödas on 14 vooru, hoiab Varese kaheksandat positsiooni. Marko Meerits ei kuulunud Hollandis Twentega 0:0 viigi teinud Vitesse koosseisu. Vitesse on kolmas.

Krakowi Wisla kaotas Poola kõrgliigas võidupunktid õige valusalt, võttes oma võrgust viigiväravat tähistanud palli välja 93. minutil. Enne seda oli Kielce Korona 28. ja 83. minutil saanud punase kaardi. Sergei Pareiko meeskond Wisla on 12. kohal.

Põhja-Ameerika profiliigas MLS lõppes New York Red Bulli hooaeg idakonverentsi poolfinaalis, kus alistuti teises kohtumises DC Unitedile 0:1 ja jäädi kahe mängu kokkuvõttes alla resultaadiga 1:2. Joel Lindpere oli väljakul 89. minutini.

Enar Jääger ja Sander Post mängisid Norras Aalesundi eest terve kohtumise, ent pidid tunnistama Odd Grenlandi 0:3 kaotust. Vigastatud Taijo Tenisteta mänginud Sogdnal kaotas 1:2 viimasel kohal olevale Stabækile 1:2 ja Henri Anierita tegutsenud Stavangeri Viking 0:1 Haugesundile. Viking on 5., Aalesund 11. ja Sogndal 14. kohal.

Astme võrra madalamal tegid Bodø/Glimt ja Pavel Londak uut ja vana Høddile, võites 4:0. Ühtlasi kindlustati üleminekumängude play-offi viiv viies koht. Esimene matš on kavas kolmapäeval astme võrra kõrgemal lõpetanud Mjøndaleni vastu.

Andres Oper mängis 58 minutit, kui Famagusta Nea Salamis kaotas Küprose meistrisarjas kodus 0:2 Enosisele. 11 voorust 5 punkti teeninud Famagusta on 11. kohal.

Hannes Anierile ei olnud kohta Odense Boldklubi meeskonnas, kui kodus purustati 5:0 SønderjyskE. OB on viies. Kaimar Saagi klubi Vejle-Kolding võitis samuti, alistades 1:0 Søborgi AK. Vejle kerkis sellega kolmandaks.

Gruusias viimasel kohal asuv Batumi Dinamo tegi elu huvitavaks liider Thbilisi Dinamol, kelle vastu mindi juhtima, tuldi 1:4 kaotusseisust 3:4 peale, kuid anti Vladimir Voskoboinikovi meeskonnale lõpuks 5:3 võit. Eesti koondislane jäi pingile.

Vigastatud Aleksandr Dmitrijevita mänginud FK Gomel kaotas Valgevene kõrgliigas võõrsil 0:1 neist pügala võrra kõrgemal asuvale Minski Dinamole. Hetkel on Gomel neljas. Kaarel Kiidroni koduklubi Tšehhi kõrgliigas Viktoria Žižkov purustas Tšehhi kõrgliigas koguni 5:1 Taborsko meeskonna ja püsib 3. kohal.

Györi ETO naasis Ungaris pärast kaht viiki võitude teele, kuid Budapesti MTK vastu 3:1 võidu toonud matšis Jarmo Ahjupera teeneid ei vajatud. Kui hooaeg on ühe mängu kaugusel poole maani jõudmisest, on Györi 31 punktiga liider.