Soome oli lõpuminutitel Eesti väravale tugeva surve peale pannud. Lõpuks õnnestus Pukkil kaitsjate selja taha läbisööt saada ning siis terava nurga alt Mihkel Aksalu jala ja käe vahelt võrku sahistada. Parema õnne korral võinuks Aksalu löögi tõrjuda, kuid tuhka peavad endale pähe raputama eelkõige söödu maha maganud kaitsjad.

Kuidas kommenteerisid väravat asjaosalised ise?

Paremkaitsja Taijo Teniste: "Ei oska niimoodi kommenteerida. Tuleb videost üle vaadata ja järeldused teha."

Väravavaht Aksalu: "Raske midagi öelda. Ma pole väravat näinud. Kui näen, eks siis saab rohkem kommenteerida. Löök. Värav. Kõik."

Keskkaitsja Nikita Baranov: "Pidime teisel poolajal tegema väga palju pallita tööd. Viimased pool tundi oli väga raske. Väsisime ära, langesime madalale. Nad domineerisid ja otsisid, kuidas meid murda. Väravaolukorda ausalt öeldes praegu ei mäletagi. Mäletan, mis toimus minu ees. Mängija oli täiesti üksi, andis söödu minu ja Taijo vahele. Pukki avanes liini taha ja pani oma klassi maksma. Sööt oli ka muidugi hea. Magasime ta ühe korra maha, kontsentratsioon kadus ära. Kindlasti tuleb analüüsida ja rääkida. Kui värav tuli, siis järelikult saanuksime paremini tegutseda."