Eesti jalgpallikoondise kapten
Ragnar Klavan
aitas FC Augsburgil Saksamaa 1. Bundesligas punktilisa teenida, kui Nürnbergist naasti 0:0 viigiga.

Klavan alustas mängu algkoosseisus ja viibis väljakul lõpuvileni. Augsburg on kaheksast kohtumisest kogunud kuus silma, mis annab neile 18 meeskonna konkurentsis 16. tabelipügala.

Permi Amkar kaotas Venemaa kõrgliigas koduväljakul 0:1 kolmandaks kerkinud Groznõi Terekile 0:1. Konstantin Vassiljev alustas algkoosseisus, kuid vahetati 59. minutil välja. Amkar paikneb kümnendal real.

Motherwell kirjutas tabelisse teise järjestikuse kaotuse, jäädes samuti 0:1 alla Heartsile. Henrik Ojamaa sekkus mängu viimaseks 16 minutiks, kui seis oli juba 0:1. Tabelis on Motherwell langenud kuuendaks.

Sergei Pareiko tegi Krakowi Wisla väravasuul nullimängu, kuid sellest ei piisanud Bialystoki Jagiellonia alistamiseks, vaid leppida tuli 0:0 viigiga. Wisla on kaheksast mängust kogunud vaid kaheksa punkti ja hoiab 16 meeskonna seas 12. kohta.

New York Red Bulls kindlustas koha Põhja-Ameerika profiliiga MLS play-offis, viigistades kodus 0:0 idakonverentsi võitja Kansas City Sportinguga. Joel Lindpere sekkus mängu 77. minutil vahetusest.

Tarmo Kink ei saanud haigestumise tõttu kohta Varese koosseisus, mis tegi Serie B-s kodus 0:0 viigi Speziaga. Varesel on 10 mängust 14 punkti ja kaheksas koht. Meeskonda ei pääsenud ka Hollandi kõrgliiga meeskonnas Arnhemi Vitesse elatist teeniv Marko Meerits, kui Vitesse võitis 3:0 NAC Bredat. Vitesse on kolmas.

Taijo Teniste ja Sogndal kaotasid võõral väljakul mängides 1:2 pingile jäänud Henri Anieri Stavangeri Vikingile. Aalesund (Enar Jääger 90, Sander Post sisse 90) aga võitis 3:1 Valerengat. Viking on viies, Aalesund üheksas ja Sogndal 13nes. Astme võrra madalamal viigistasid Pavel Londak ja Bodø/Glimt võõrsil 1:1 lähirivaal Ranheimiga ja püsivad üleminekumängude kohal.

Andres Oper vaatas Küprose kõrgliigas pingilt, kuidas Nea Salamis Famagusta kaotas Limassoli AELile võõrsil 1:2. Nea Salamis asus mängu 23. minutil juhtima, kuid jäi 36. minutil kümnekesi. Edu suudeti hoida 71. minutini ja kaotusseisu jäädi alles seitsmendal lisaminutil. Kuuest mängust viis silma teeninud Nea Salamis on üheksas.

Jarmo Ahjupera ei pääsenud koosseisu, kui ETO tuli kodus Újpesti vastu välja 0:2 kaotusseisust ja võitis 3:2. ETO püsib 11 vooru järel esikohal. Meeskonda ei mahtunud ka Joonas Tamm, kui kuuenda koha meeskond IFK Norrköping võitis Rootsis 2:1 Elfsborgi.

Tbilisi Dinamo purustas Gruusia meistriliigas võõrsil 4:0 Martvili Merani. Vladimir Voskoboinikov pääses liidermeeskonna eest väljakule 72. minutil vahetusest.

Soome meistriliigas vaatas Artur Kotenko pingilt, kuidas tema FF Jaro kaotas Mikk Reintamita mänginud JJK-le võõrsil 2:4. Kert Kütt ja Haka said eduseisust valusa kaotuse 1:2 Turu Interilt ja 64. minutil Sander Puri sisse toonud KuPS jäi sama tulemusega alla FC Honkale. Ats Purje koosseisu ei kuulunud. JJK, KuPS, Jaro ja Haka on tabelis kohtadel 9-12.

Seljavigastust raviv Aleksandr Dmitrijev ei osalenud FK Gomeli 1:4 kaotusmängus Valgevenes Soligorski Šahtari vastu. Pärast 25 mängu on Gomel neljas. Taavi Rähni tööandja Hiina esiliigas Tianjin Songjiang viigistas võõrsil 0:0 Chengdu Bladesiga. Enne viimast vooru asub Tianjin kuuendal tabelireal.

Kaarel Kiidron mängis 90 minutit ja teenis kollase kaardi, kui Viktoria Žižkov viigistas võõrsil liider Znojmoga. Viktoria on hetkel kolmas, Znojmost nelja punkti kaugusel.

Andrei Sidorenkov mängis Taani esiliigas 59 minutit, kui FC Fredericia viigistas kodus HB Køgega. Vejle-Koldingu mees Kaimar Saag aga vaatas tribüünilt, kuidas võideldi välja 1:1 viik liider Vestsjællandiga. Vejle on 14 mängu järel neljas, Fredericia kuues. Taani kõrgeimal astmel ei mahtunud Hannes Anier OB koosseisu, kes viigistas võõrsil Midtjyllandiga. OB on viies.