Zenjov lõi Aserbaidžaani meistrivõistlustel Gabala ridades kaks tähtsat väravat. Esmalt viis tema tabamus meeskonna Bakuu Neftci vastu 1:0 juhtima ning pärast Neftci viigiväravat oli taas täpne Zenjov, kes viis Gabala 2:1 juhtima. Lõpuks võitis tema meeskond mängu 4:1. Gabala on kümne vooru järel ka liiga liider. Sel nädalal ootab meeskonda lisaks liigamängule ees ka kohtumine Euroopa liigas, kui neljapäeval võõrustatakse Saint-Etienne’i (Prantsusmaa).

Konstantin Vassiljev aitas Bialystoki Jagiellonia võõrsil 3:1 võiduni Krakowi Cracovia vastu. Avapoolaja ainus värav kirjutati just Eesti koondise poolkaitsja nimele, kes oli 41. minutil täpne penaltist. Krakowi meeskond suutis penaltist 50. minutil mänguseisu viigistada, kuid Vassiljevi kahest resultatiivsest söödust sündinud väravad andsid kolm punkti külalismeeskonnale.

Hoopis kehvemalt käib käsi Kielce Koronal, kes on tööandjaks Ken Kallastele. Läinud nädalal kaotas meeskond 0:4 Chorzowi Ruchile ning 2:4 Varssavi Legiale. Liigatabelis on meeskond langenud viimaseks, kuid tabeliseis on ääretult tihe – 14 punkti on koos nii 16. real asuval Koronal kui ka 13. koha omanikul Leczna Gornikul. Jagiellonia on 27 punktiga teine, juhib 29 punktiga Gdanski Lechia.

Inglismaal kogus läinud nädalal kaks võitu Ragnar Klavani koduklubi Liverpool. Klavan mängis teisipäeval 90 minutit, kui Liverpool liigakarikas 2:1 Tottenham Hotspuri alistas. Veerandfinaalis on Liverpooli vastaseks Leeds United, kes mängib Inglismaa tugevuselt teises liigas. Kohtumine peetakse 29. novembril Liverpoolis.

Eile oma 31. sünnipäeva tähistanud Klavan tuli väljakule ka laupäevases liigakohtumises Crystal Palace’i vastu, mille Liverpool võõrsil 4:2 enda kasuks kallutas. Koondise kapten pääses väljakule kohtumise teisel lisaminutil. Suurepärases hoos olev Liverpool on 23 punktiga Premier League’i kolmas meeskond, kuid sama palju punkte on kogunud ka Manchester City ja Londoni Arsenal, kes tänu paremale väravate vahele Liverpooli edestavad. Kuklasse on hingamas 22 punktiga Londoni Chelsea, Tottenhamil on viiendana koos 20 punkti.

Fulham U23 võitis läinud esmaspäeval Newcastle Unitedi eakaaslaseid 2:1, Mattias Käit meeskonna koosseisu ei kuulunud. Uus kohtumine ootab Fulhami noortemeeskonda ees juba täna õhtul, mil sõidetakse külla Wolverhampton Wanderersile.

Tšehhis on edukas nädal selja taga Bohemiansil, kes sai kirja kaks võitu. Esmalt alistati karikavõistlustel madalamas liigas palliv Kraluv Dvur tulemusega 3:1, seejärel alistati kõrgliigas Libereci Slovan 2:1. Siim Luts kuulus mõlemas mängus Bohemians 1905 algkoosseisu. Liigatabelis on Bohemians 16 meeskonna konkurentsis seitsmes.

Bohemiansiga sarnane nädal oli ka Ungaris Mezökövesd-Zsory jaoks. Tarmo Kink lõi ühe värava, kui tema koduklubi nädala keskel tulemusega 13:0 Marcali VFC alistas. Kink oli ka meeskonna algrivistuses nädalavahetusel, kui Budapesti MTK-d kodus 1:0 võideti. Võit tõstis Mezökövesd-Zsory liigatabelis kuuendaks.

Valgevenes sai järjekordse võidu kirja Barõssavi BATE, kes alistas võõrsil 3:0 Minski Krumkatšõ. Artur Pikk kuulus BATE algkoosseisu ning mängis 85 minutit. BATE on juba meistritiitli kindlustanud, teise koha eest heitleb Artur Kotenko tööandja Saligorski Šahtjor, kes oli viimati 1:0 üle Hrodna Nemanist. Kotenko jälgis kohtumist vahetusmeestepingilt.

Hollandis ei taha kuidagi lõppeda Go Ahead Eaglesi kehv mänguseeria. Teisipäeval kuulus Henrik Ojamaa karikamängus meeskonna algkoosseisu, kui kodus jäädi 1:2 alla madalamates liigades mängivale Jodan Boysile. Ojamaa vahetati välja kohtumise 75. minutil, mil mänguseis oli veel 1:1. Seejärel jäädi liigas 1:3 alla Zwolle PEC-le, Ojamaa vahetusest väljakule ei pääsenud. Liigatabelis langes Go Ahead Eagles 18 meeskonna konkurentsis eelviimaseks.

Rootsi kõrgliigas käis kahel korral väljakul Henri Anier. Kolmapäevases 0:1 kaotusmängus Geflega kuulus ta Kalmari algkoosseisu, nädalavahetusel peetud 2:0 võidumängus Sundsvalli GIF-ga sekkus ta mängu vahetusest kohtumise lõpus. Varuväravavahi rolliga pidi leppima noor Andreas Vaikla, kelle koduklubi Norrköping suutis kahest mängust noppida vaid ühe punkti. Norrköping on tabelis hetkel veel teisel kohal, kuid mängu vähem pidanud ning vaid punktiga Norrköpingust maha jääv AIK peab oma vooru kohtumise täna õhtul. Kalmar on 44 punktiga kuues, kuid nii eespool olev Elfsborg (44 punkti) kui ka selja taga olev Örebro (41) mängivad samuti täna õhtul. Meistritiitli kindlustas Malmö FF.

Norra meistrivõistlustel ei kuulunud nädalavahetusel protokolli ükski eestlane. Möödunud voorus teenitud punase kaardi tõttu oli mängukeelu all Karol Mets, vigastuste tõttu ei saa jätkuvalt oma meeskondi aidata Taijo Teniste ja Enar Jääger. Liigavõidu on kindlustanud Rosenborg (Pavel Londak), nädalavahetusel võidu kirja saanud Stavangeri Viking (Karol Mets) on viimase vooru eel kaheksas, kuid 4.-8. koha omanikud on vaid kahe punkti sees. 1:3 Oddile kaotanud Sogndal (Taijo Teniste) on kümnes, edestades Vålerengat (Enar Jääger) vaid ühe punktiga.