Mets oli nädala keskel täpne karikamängus tugevuselt kolmanda liiga klubi Achilles ’29 vastu. Eestlase tabamus kohtumise 25. minutil viis küll Breda 2:1 juhtima, kuid lõpuks jäädi vastasele alla 3:4. Kaotusevalu unustati aga nädalavahetusel, kui liigas alistati võõrsil Feyenoord. Mets tegi mõlemas mängus kaasa 90 minutit. Breda on kuuest mängust teenitud seitsme punktiga 16 meeskonna konkurentsis 13. kohal.

Inglismaa liigakarikas (Carabao Cup) jäi Liverpool teisipäeval võõrsil 0:2 alla Leicester Cityle. Ragnar Klavan tegi kaasa kogu kohtumise. Nädalavahetusel Eesti koondise kapten väljakule ei pääsenud, kui Premier League’is alistati sama vastane võõrsil 3:2.

Nädalavahetusel mängis Soome karikafinaalis Mihkel Aksalu, kui Seinäjoki JK pidi vastu võtma 0:1 kaotuse Helsingi JK-lt (HJ). Koondise puurilukk suudeti üle mängida 77. minutil, mil HJK võiduvärava lõi Akseli Pelvas.

Soome kõrgliigas aitas Ats Purje väravasööt Kupio Palloseural (KuPS) võita Helsingi IFK meeskonda. HIFK asus küll mängu 72. minutil 2:1 juhtima, kuid Purje täpsest söödust suutis Fuad Gbolahan Salami mänguseisu viigistada. KuPSi võiduvärav sündis 84. minutil, kui kolm punkti aitas koju jätta Reuben Shalu Gabriel. Purje vahetati välja neli minutit hiljem.

Soome kõrgliigat juhib 61 punktiga (27-st mängust) HJK, neile järgnevad 46 punktiga (28) nii Lahti kui ka KuPS. Kui KuPS suutis nädalavahetusel võita, siis Henri Anieri koduklubi Lahti tegi 1:1 viigi Rovaniemi Palloseuraga. Anier meeskond sai läinud nädalal tabelisse siiski kirja neli punkti, sest esmaspäeval oldi võõrsil lausa 6:1 üle Turu Interist. Eesti koondise ründaja tegi mõlemas kohtumises kaasa 90 minutit.

Soome kõrgliigas oli eile täpne Sergei Mošnikov, kes aitas PS Kemi 1:1 viigini Vaasa Palloseura vastu. Mošnikovi tabamus 35. minutil jäi kohtumise viimaseks. Nii Mošnikov kui ka Marek Kaljumäe kuulusid Kemi algkoosseisu, Mošnikov vahetati 76. minutil välja. VPSi väravasuul oli kogu kohtumise vältel Marko Meerits, Markus Jürgenson jälgis kohtumist varumeestepingilt. VPS on tabelis 35 punktiga seitsmes, Kemi 31 punktiga kümnendal kohal (12 meeskonna seas).

Norra kõrgliigas oli koondislastel suurepärane nädalavahetuse, kui kõik mängisid 90 minutit ja aitasid oma koduklubid võidule. Taijo Teniste ja Sogndal alistasid võõrsil 1:0 Aalesundi, sama tulemusega olid Nikita Baranov ja Kristiansund üle Stabækist. Enar Jääger ja Vålerenga võitsid koduväljakul 2:1 Bergeni Branni. Tabelis on neist kõige kõrgemal Vålerenga, kes asub 16 meeskonna seas 27 punktiga tabeli 11. real. Nii Kristiansund kui ka Sogndal on teeninud 26 punkti, mis annavad neile vastavalt 12. ja 13. koha. Tugevuselt kolmandas liigas alistas Aleksandr Dmitrijevi koduklubi Hønefoss 2:1 Bryne.

Tšehhi karikavõistlustel oli täpne Siim Luts, kelle tabamus mängu kolmandal minutil viis Bohemians 1905 juhtima Vlašimi vastu. Kuid normaalaeg lõppes tulemusega 1:1, lisaajal lõid mõlemad meeskonnad ühe värava ja penaltiseerias oli kahjuks võidukas esiliigas mängiv Vlašim. Luts kuulus meeskonna algkoosseisu ka nädalavahetusel, kui kõrgliigas vannuti kodus 0:1 alla Jablonecile. Kui karikamängus sai vigastuspausilt naasnud Luts kirja 63 minutit, siis nädalavahetusel mängis koondise poolkaitsja 79 minutit.

Sloveenia meistrivõistlustel saatis edu Ilja Antonovit ja Velenje Rudari, kui võõrsil suudeti 1:0 alistada Domžale. Antonov tegi kaasa 90 minutit. Tabelis on Rudaril kümne mänguga koos 16 punktiga, mis annab neljanda koha.

Iirimaa esiliigas tähistas Sander Puri koduklubi Waterford liigavõitu. Viimases kodumängus oldi 1:0 üle Longford Townist, kui Puri tegi kaasa 90 minutit.

Poolas sai läinud nädalal kaks võitu Kielce Korona, kui nii karikavõistlustel kui ka liigas alistati kodus Krakowi Wisla. Esmalt oldi karikasarja kaheksandikfinaalis lisaajal vastasest üle 1:0, liigas olid võidunumbriteks 2:1. Ken Kallaste kummaski mängus kaasa ei teinud. Liigatabelis on Korona kaheksas.

Poola kõrgliiga eelviimane, Gliwice Piast, kaotas nädalavahetusel 0:1 Gdynia Arkale. Konstantin Vassiljev tegi kaasa 90 minutit. Piast võib täna õhtul langeda tabelis viimasele kohale, sest vooru lõpetab Sergei Zenjovi koduklubi Krakowi Cracovia – Plocki Wisla mäng. Zenjov ja Cracovia käisid möödunud nädalal väljakul karisarjas, kui vannuti 0:3 alla Lubini Zagłębiele. Zenjov pääses väljakule vahetusest kohtumise 36. minutil.