Viimases voorus alistas KuPS võõral väljakul 2:1 Mariehamni, kui Purje sekkus mängu 59. minutil 1:1 viigiseisul. Meeskonnale pronksi toonud 2:1 võiduvärava lõi 88. minutil brasiillane Rangel.

Soome Veikkausliiga võitis kindlalt Helsingi JK, kes kogus 33 mänguga 78 punkti. Teise koha saavutas 62 punkti teeninud Rovaniemi Palloseura ning kolmas oli KuPS 58 punktiga. Sama punktisummaga sai neljanda koha Espoo Honka.

Tampere Ilves oli 49 punktiga viiendal kohal, nende lähim jälitaja, Vaasa Palloseura (Marko Meerits, Hindrek Ojamaa) kogus kuuendana 41 punkti. VPS kaotas viimases voorus 1:2 Espoo Honkale. Ojamaa tegi kaasa täismängu, Meerits jälgis kohtumist varumeestepingilt. VPS suutis Ibrahima Gueye tabamusest mänguseisu esimesel lisaminutil 1:1 viigistada, kuid Honka suutis tänu Macoumba Kandji viienda lisaminuti väravale siiski 2:1 võidu võtta.

VPSist punkti kaugusele jäid Turu Inter ning Lahti. Inter tõusis seitsmendale kohale viimase vooruga, kui viigistas viimases voorus võõrsil 2:2 Seinäjoki JK-ga 2:2, kui Mihkel Aksalu oli SJK varumeestepingil. Henri Anieri ja Artjom Dmitrijevi koduklubi Lahti pidi tunnistama PS Kemi 1:2 paremust. Dmitrijevile mänguaega ei jagunud, kuid Anier kuulus meeskonna algkoosseisu ja vahetati 69. minutil 1:0 eduseisus puhkama. Seejärel nõelas Kemi vastu 71. ja 72. minutil. Kemi võiduvärava lõi Maksim Lipin, lisaks tegi täismängu Marek Kaljumäe.

Lahti järel oli tabeli üheksas meeskond SJK, kes kogus 32 punkti ning edestas Mariehamni ühe punktiga. Üleminekumängudega peab leppima Albert Prosa koduklubi Turu Palloseura, kes kaotas viimases voorus 0:4 HJK-le, kui Prosa tegi kaasa kogu kohtumise. Viimase ehk 12. kohaga leppis 24 punkti kogunud Kemi.

Soome esiliigas võidutses HIFK, kes kogus 27 mänguga 54 punkti. Üleminekumängudele pääses teisena 52 punkti kogunud KPV, kes alistas viimases voorus 3:0 KTP. KPV ridades sai täismängu kirja Pavel Marin. Kolmas oli EIF, kes alistas Kevin Kauberi abiga viimases voorus 1:0 Klubi-04 ja kogus 47 punkti.

Euroopa liigas sai täismängu kirja Joonas Tamm, kui Sarpsborg 08 (Norra) tegi kodus 1:1 viigi Malmöga (Rootsi). Andreas Vindheim viis külalised 79. minutil juhtima, kuid Tamme meeskonnakaaslane Ole Jørgen Halvorsen suutis kodupubliku rõõmuks 87. minutil viigistada. Kolme vooru järel on seis väga põnev, kui gruppi juhib Genk (Belgia) kuue punktiga ning Sarpsborg ja Malmö on võrdselt teeninud neli punkti. Türgi meeskond Beşiktaş on kolme punktiga neljandal kohal.

Pärast viiki Euroopa liigas suutis Sarpsborg kodustel meistrivõistlustel Tamme abita alistada 2:1 Haugesundi, kes on tabelis neljas. Liidrite lahingus jäid Taijo Teniste ja Bergeni Brann kodus 1:2 alla Rosenborgile. Samuel Adegbenro viis külalised 14. minutil juhtima, kaks minutit hiljem kahekordistas Rosenborgi edu Mike Jensen. Deyver Vega tõi Branni 48. minutil küll ühe värava kaugusele, kuid rohkem väravaid ei löödud. Teniste tegi kaasa kogu kohtumise. Rosenborg on liiga liider 57 punktiga, Brann jääb nüüd liidrist maha viie punktiga.

Tabeli seitsmes, Kristiansund, võitis kodus 3:2 Sandefjordi. Kristiansundi väravavaht Andreas Vaikla jälgis kohtumist varumeestepingilt, tema meeskonnakaaslane Brent Lepistu koosseisu ei kuulunud. Kristiansund on võitnud kolm mängu järjest. Lähim jälitaja, vigastatud Enar Jäägerita mängiv Vålerenga kaotas viimati võõral väljakul 0:2 Strømsgodsetile. 40 punkti kogunud Kristiansund jääb Vålerengast kolme punkti kaugusele, omakorda ühe punkti kaugusel on üheksandal tabelireal Joonas Tamm ja Sarpsborg 08. 16 meeskonna konkurentsis on 14. kohal Matvei Igoneni koduklubi Lillestrøm, kes kaotas viimati võõrsil 2:3 Ranheimile. Igonen jälgis kohtumist varumeestepingilt.

Hollandi kõrgliigas sai täismängu kirja Karol Mets, kui ta aitas NAC Breda võõrsil 2:2 viigini ADO Den Haagi vastu. NAC Bredal on kümne mänguga kirjas viis punkti, mis annavad 18 meeskonna hulgas hetkel eelviimase koha. Esiliigas andis Rauno Sappinen Den Boschi 2:1 juhtväravale resulatiivse söödu, kui tema meeskond alistas 3:1 FC Eindhoveni. Meeskond on tihedas liigatabelis neljandal kohal, liidrist lahutab neid 11. vooru järel kõigest neli punkti.

Poola kõrgliigas alistasid Sergei Zenjov ja Krakówi Cracovia nädalavahetusel võõral väljakul 1:0 Ken Kallaste koduklubi Kielce Korona. Mängu ainsa värava eest hoolitses 14. minutil Airam Cabrera. Zenjov kuulus Cracovia algkoosseisu ja mängis 66 minutit, Kallaste kaasa ei teinud. See oli Zenjovi ja Cracovia jaoks nädala teiseks võiduks – möödunud esmaspäeval oldi 2:0 paremad Zabrze Gornikust, kui Zenjov tegi kaasa kogu kohtumise.

Artur Pika ja Henrik Ojamaa meeskond Legnica Miedź sai kodus 0:5 kaotuse Wrocław Śląskilt. Pikk tegi kaasa kogu kohtumise, Ojamaa sekkus mängu teiseks poolajaks, mil Miedź oli juba 0:4 kaotusseisus. Kielce on tabelis seitsmes, Cracovia tõusis 12. kohale ning Miedź langes 16 võistkonnaga liigas 15. tabelireale. Konstantin Vassiljevita mängiv Gliwice Piast viigistas viimati võõrsil Wisła Płockiga 1:1 ning on tabelis neljas.

Vigastatud Ragnar Klavanita mängiv Cagliari sai Itaalia kõrgliigas kolm punkti, kuid eile oldi kodus 2:1 parem Chieco Veronast. Kümne vooruga 13 punkti teeninud Cagliari on tabelis 20 võistkonna konkurentsis 12. kohal. Sander Puri ei teinud kaasa Waterfordi viimase vooru kohtumises Iirimaa kõrgliigas, kui kodus alistati 4:1 Limerich. Varasemalt oli tema meeskond kindlustanud meistrivõistlustel neljanda koha.

Tšehhi kõrgliigas jäid Siim Luts ja Teplice kodus 0:1 alla Ostrava Banikule. Luts sekkus mängu vahetusest 83. minutil. 16 meeskonnaga liigas on Teplice 13 vooru järel 13. kohal. Aste madalamal, Tšehhi esiliigas, teenis mänguminuteid German Šlein, kes pääses Jihlava Vysočina 1:0 võidumängus Prostějovi väljakule 0:0 seisul 85. minutil. Võiduvärava eest hoolitses Lukas Zoubele viiendal lisaminutil. Mikk Reintamita mänginud Třinec tegi väravateta viigi Vlašimiga.

Rumeenia kõrgliigas said Ilja Antonov ja Hermannstadt võõrsil 2:0 jagu Iași Politehnicast. Antonov kuulus algkoosseisu ja mängis 87 minutit. Liigatabelis on Hermannstadt eelviimasel ehk 13. kohal. Fääri saarte meistrivõistluste viimases voorus lõi Kaimar Saag värava ja aitas Torshavni B36 5:1 võidule Skala üle. 27 mänguga 52 punkti teeninud B36 lõpetas liiga kolmanda kohaga. Bulgaaria kõrgliigas jäi mänguajata Artjom Artjunin, kui Etar võitis koduväljakul 3:0 Sofia Slaviat, kellest tõusti tänu võidule ka tabelis mööda kaheksandale kohale.