Nädala alguses oli Viking 2:3 alla jäänud Strømsgodsetile. Kaheksa punkti jätavad Vikingi tabelis viimasele ehk 16. kohale, Kristiansund langes 15. tabelireale 12 punktiga. Kristiansund suutis see-eest nädala keskel edeneda järgmisse ringi karikavõistlustel, kui võõrsil alistati 2:0 Ranheim.

Taijo Teniste ja Sogndal langesid karikasarjas konkurentsist, kui võõrsil tunnistati Florø 1:2 paremust. Nädal lõpetati siiski positiivsel noodil, kui liigas oldi 3:2 üle Sandefjordist. Tabelis tõusis Sogndal üheksandaks. Nende ees kaheksandal tabelireal on Enar Jääger ja Vålerenga, kes suutis möödunud nädala võita nii karika- kui ka liigamängu. Esmalt alistati nädala keskel Ørn Horten lisaajal 1:0 ning seejärel suudeti liigas võõrsil Tromsø võrku lüüa neli palli, kui vastane alistati 4:2. Karikavõistlustel on jäänud konkurentsi 16 võistkonda, neljas ring mängitakse 9. augustil.

Soome kõrgliigas teenisid Andreas Vaikla ja Mariehamn möödunud nädalal kuus punkti. Esmalt alistati Rovaniemi Palloseura 2:1, seejärel oldi nädalavahetusel sama tulemusega üle Ats Purje koduklubist Kuopio Palloseurast (KuPS). KuPSil on läinud nädalast ette näidata vaid punkt, kui nädala keskel tehti võõrsil väravateta viik Jyväskyla JK-ga (JJK). Marek Kaljumäe ja PS Kemi said kirja neli punkti – esmalt alistati võõrsil 4:2 Tampere Ilves, nädalavahetusel tehti JJK-ga 1:1 viik.

Marko Meeritsa ja Markus Jürgensoni meeskond Vaasa Palloseura (VPS) tegi möödunud nädalal kaks viiki. Kolmapäeval kodus toimunud matš HIFKiga lõppes 1:1 viigiga, laupäeval võõrsil Lahtiga peetud mängus jäid väravad löömata. Mihkel Aksalu ja Seinäjoki JK pidid kahel korral tunnistama vastase paremust. Kui nädalavahetusel jäädi kodus 0:3 alla Turu Interile, siis nädala keskel vannuti võõrsil tabeliliidrile Helsingi JK-le (HJK) alla lausa 0:6.

Eestlaste meeskondades on tabelis kõige kõrgemal VPS (19 punkti), kes jääb teisena liidrist HJK-st maha kuue punktiga. KuPS on neljas (18), Mariehamn viies (17), SJK kaheksas (13) ning Kemi on 12 meeskonna konkurentsis kümnes (11).

Artur Pikk ja Barõssavi BATE olid Valgevene meistrivõistlustel 2:1 üle Magiljovi Dneprist. Sergei Mošnikovi koduklubi Minsk tegi väravateta viigi Žodzina Torpedo-BelAZiga. Tabelis on BATE 11. vooru järel teisel kohal, liidrist Šahtjorist jäädakse maha kolme punktiga. Minsk on 16 meeskonna konkurentsis kümnes. Läti kõrgliigas viigistasid Kevin Kauber ja Jelgava võõral väljakul 1:1 Jurmala Spartaksiga. Liigas hoiab Jelgava kaheksa meeskonna seas kolmandat kohta.