Euroopa liiga kolmanda eelringi avamatšis võõrustati neljapäeval Horvaatia meeskonda Rijekat, kui kohtumine jäi 1:1 viiki. Tamm tegi kaasa 90 minutit ja teenis kollase kaardi. Norrakad asusid mängu juhtima 72. minutil, mil täpne oli Kristoffer Zachariassen, kuid 83. minutil suutis tähtsa viigivärava võõrsil lüüa Rijeka mängija Alexander Gorgon. Korduskohtumine toimub Horvaatias sel neljapäeval. Tamm mängis nädalavahetusel liigas samuti 90 minutit ja aitas meeskonna 2:0 võiduni Matvei Igoneni koduklubi Lillestrømi vastu. Igonen jälgis kohtumist varumeestepingilt.

Taijo Teniste ja tabeliliider Bergeni Brann jäid võõrsil 1:5 alla Moldele. Teniste sai kirja 90 minutit. Kristiansund kaotas võõrsil 0:3 Bodø/Glimtile, kui Kristiansundi algkoosseisu kuulus Brent Lepistu, kes tegi kaasa avapoolaja. Tema meeskonnakaaslane Andreas Vaikla jälgis kohtumist varumeestepingilt. Vooru lõpetab tänaõhtune kohtumine Haugesund – Vålerenga. Vålerenga kaitsja Enar Jääger teenis mänguminuteid läinud nädala alguses duubelmeeskonna rivistuses, kui tugevuselt kolmandas liigas alistati 3:1 Egersund. Jääger kuulus algkoosseisu ning vahetati välja 66. minutil, kui seis oli 0:0.

Vaatamata suurele kaotusele on Brann jätkuvalt tabelis esimesel kohal 38 punktiga, kuid Rosenborgi edestatakse vaid ühe punktiga. Molde on 33 punktiga kolmas, Sarpsborg 08 nende järel 32 punktiga neljas. Eestlaste meeskondadest on Kristansund ja Vålerenga 24 punktiga vastavalt kaheksandal ja üheksandal kohal, kuid Vålerenga omab täna õhtul võimalust tõusta seitsmendaks. Lillestrøm on 16 meeskonna konkurentsis 15 punktiga 13. kohal, kuid sama palju punkte on kirjas ka tabeli 14. ja 15. meeskonnal (Stabæk ja Start).

Nädalavahetusel tehti algust Inglismaa Premier League’iga, kui vigastatud Ragnar Klavanita mänginud Liverpool sai 4:0 võidu West Ham Unitedi üle. Väljakul käis Mattias Käit, kes tegi Fulham U23 meeskonna 2:2 viigimängus Manchester Unitedi eakaaslaste vastu kaasa terve kohtumise. Nädalavahetusel tehti algust ka Hollandi kõrgliigaga, kui Karol Mets ja NAC Breda jäid võõrsil 0:5 alla AZ Alkmaarile. Mets tegi kaasa 90 minutit.

Poola kõrgliigas pidi Legnica Miedź võõrsil tunnistama Gdański Lechia 0:2 paremust. Miedźi eest sai 90 minutit ja kollase kaardi kirja Henrik Ojamaa, Artur Pikk koosseisu ei kuulunud. Sergei Zenjovi koduklubi Krakówi Cracovia viigistas võõrsil 1:1 Szczecini Pogońiga. Zenjov sekkus mängu 58. minutil, kui Cracovia oli 0:1 kaotusseisus. Ken Kallaste koduklubi Kielce Korona tuleb väljakule täna õhtul, kui võõrustatakse Wrocławi Śląski. Konstantin Vassiljevi tööandja Gliwice Piast vandus 1:3 alla Varssavi Legiale. Vassiljev teenis mänguaega duubelmeeskonna ridades, kui tugevuselt viiendas liigas alistati Mokre Orzeł 3:2. Vassiljev sai kirja ühe värava.

Soome kõrgliigas kuulus Ats Purje Kuopio Palluseura algkoosseisu, kui tema meeskond alistas kodus 3:1 PS Kemi. Purje vahetati välja 76. minutil 2:0 eduseisul. Kemi ridades sai täismängu kirja Marek Kaljumäe, Maksim Lipin tegi kaasa teise poolaja. Lahti tegi kodus väravateta viigi Turu Interiga. Nii Henri Anier kui ka Artjom Dmitrijev tulid Lahti särgis mängu vahetusest (vastavalt 75. ja 83. minutil). Mihkel Aksalu jälgis varumeestepingilt, kuidas tema koduklubi alistas võõrsil 2:0 Vaasa Palloseura. VPSi algkoosseisu kuulus Hindrek Ojamaa (67 minutit), Marko Meerits vaatas kohtumist varumeestepingilt.

Eestlaste meeskonnad Soome kõrgliigas esikolmikusse ei kuulu, kuid KuPS tõusis neljandaks, Lahti on viies ja VPS kuues. Kõigil kolmel on kirjas 35 punkti ning Espoo Honka on kolmandana kahe punkti kaugusel. Lahtil on võrreldes lähimate rivaalidega mäng varuks. PS Kemi on 16 punktiga eelviimasel ehk 11. kohal, sama punktisummaga on viimasel tabelireal Albert Prosa uus tööandaja Turu Palloseura. Viimatises 0:3 kaotusmängus Honka vastu tegi Prosa kaasa kogu kohtumise.

Soome esiliigas tegi skoori Pavel Marin, kui ta aitas Kokkola Pallo-Veikoti 2:2 viigini Helsingi IFK vastu. Marin viis oma uue meeskonna 76. minutil 2:1 juhtima, kuid HIFK suutis lisaminutitel vastata. KPV on tabelis 28 punktiga kolmandal kohal, HIFK asub 29 punktiga teisel real. Liigat juhib 31 punkti kogunud Ekenäs IF, kellega liitus hiljuti Kevin Kauber. Täna sõidab EIF külla Oulule.

Tšehhi kõrgliigas jäi Teplice kodus 0:4 alla Praha Spartale. Siim Luts koosseisu ei kuulunud. Aste madalamal,
Tšehhi esiliigas, mängis Mikk Reintam 90 minutit, kuid Třinec kaotas 1:2 Pardubicele ning pole nelja vooruga punktiarvet avanud.

Kasahstani meistrivõistlustel tegid Sergei Mošnikov ja Kargandõ Šahtjor väravateta viigi Šõmkenti Ordabasõga. Artjom Artjunin sai Bulgaaria kõrgliigas kirja 90 minutit, kui Veliko Tarnovo Etar mängis 1:1 viiki Varna Tšerno Morega. Rumeenia kõrgliigas jäid Ilja Antonov ja Hermannstadt võõrsil 0:2 alla Chiajna Concordiale. Antonov kuulus algkoosseisu, mängis 79 minutit ja teenis kollase kaardi.

Iirimaa karikavõistlustel edenes järgmisse ringi Sander Puri koduklubi Waterford, kui eestlase abiga alistati 4:1 Skerries Town. Kaimar Saag lõi värava Fääri saarte kõrgliigas, kui tema koduklubi Tórshavn B36 tegi reedel 2:2 viigi EB/Streymuriga. B36 on liigatabelis kümne meeskonna konkurentsis viies.