Naiste koondiste FIFA edetabelis kõrget 19. kohta hoidva Islandi järelkasv asus juhtima 25. minutil ning avapoolaeg lõppeski Islandi minimaalse eduga. Teise poolaja alguses ja lõpus suudeti aga meie võrku lüüa veel kaks vastuseta väravat ja lõppseisuks meie poolt vaadatuna 0:3.

„Teadsime, et vastane on tugev nii füüsiliselt kui tehniliselt ning mängisime pigem kaitsest lähtuvalt. Islandil tekkis palju võimalusi, kuid samas jõudsime meie ka väga palju nende lööke blokeerida ja väravavaht näitas mitmes olukorras head tegutsemist,” kirjeldas mängu iseloomu koondise peatreener Kaidi Jekimova.

„Teisel poolajal lasime küll kiirelt vastastel värava lüüa, kuid tüdrukud ei jäänud pärast seda passiivseks ja võitlesid igas olukorras lõpuni. Kahjuks tuli ka viimasel minutil värav, kui enam meie kaitsest ei piisanud,” rääkis peatreener teisest poolajast.

Enim tõi Jekimova välja mängijate võitlusvaimu. „Me suudame võidelda ka tugevate vastaste vastu ja tekitasime mõned head rünnakud. Pall käis korra ka vastaste postis. Muidugi peame veel väga palju tööd tegema, et kiiremini reageerida palli võitmisele ja olla palliga ise julgemad, aga võitluslikkuse poolest olen antud võistkonnaga praegu väga rahul.”

11. aprillil kell 11 on Eesti vastaseks Bulgaaria ning 13. aprillil kell 14 mängitakse Leeduga.