"Signy on olnud kogu hooaja üks võistkonna alustalasid. Tema parimad omadused on palli väravasse toimetamine ja samuti kiirus. Signy suhtumine on väga professionaalne. Ta on meie võistkonnale väga oluline täiendus," sõnas Pallokissati treener Olli Pekka Ojala, vahendab FC Lootose kodulehekülg.

Allpool Lootose pressiteenistuse lühiintervjuu Signy Aarnaga:

Palju õnne pronksmedali puhul. Kõrvalt vaadates tundus, et Pallokissat sai hakkama väikese imega?

Suur aitäh! Kas just imega, aga nii klubi kui võistkonna jaoks oli see kahtlemata suur saavutus. Võimas oli kindlasti meie lõpuspurt. Kuna teadsime, et pronksi võitmiseks peame põhimõtteliselt viimasest viiest mängust saama 12 punkti, siis nii ka me tegime. Pinget oli kindlasti palju, aga arvan, et selle nö. ime suutsime korda saata väga kõrge võistkonna vaimuga. Kõik uskusid üksteisesse lõpuni välja!

Kuidas esimene hooaeg Soomes on läinud, kas oled võistkonnas omaks võetud?

Võin julgelt öelda, et üldises plaanis võib hooajaga rahule jääda, nii individuaalse kui võistkondliku poole pealt. Kohanemisega ei olnud mingeid probleeme, kuna võistkond ning klubi võttis mind omaks alates esimesest päevast.

Millised hetked jäävad hooaega sinu jaoks enim meenutama?

Kindlasti on kõige positiivsem see, et me suutsime omale pronksi välja võidelda. Arvan, et üldises plaanis sain oma ülesannetega kenasti hakkama ning suutsin võistkonna jaoks kasulik mängija olla. Negatiivse poole pealt jääb ehk veidi kripeldama see, et vahepeal olin mõned mängud eemal nii klubi kui koondise eest vigastuse tõttu. Kuid selline see jalgpall juba on ning lõppude lõpuks läks ju kõik ikkagi hästi.

Milliseks hindad Soome liiga ja sealsete klubide taset?

Hindan taset väga heaks. Liiga tase on hea just seepärast, et klubide tase on ühtlaselt tugev. Minu arvates ei ole Naistenliigas ühtegi võistkonda, kelle vastu võiks veidi kergemat mängu oodata.

Millised on klubi plaanid järgmiseks hooajaks?

Eesmärk on ka järgmine hooaeg medalitele mängida. Kindlasti sihitakse just ka seda kõige erksamat medalit. Arvan, et meie võistkonnal on väga suur potentsiaal mängimaks just selle kõige kõrgema koha peale.

Millal sind jälle Eestis võib näha ja kauaks plaanid jääda?

Võib näha varsti, sest hetkel istun Vantaa lennujaamas! Tagasi lähen klubi juurde jaanuaris.