25-aastase Baranovi liikumine oli seda omapärasem, et Kristiansundis oli tegemist põhikoosseisu mängijaga.

Sogndal kuulus küll aastaid kõrgliigasse, aga langes sealt mulluse hooaja järel, kui 14. jäädi ja üleminekumängudele suunduti. Aastatel 2011 kuni 2017 esindas seda klubi teine Eesti koondislane Taijo Teniste, kes mängib nüüd Norra kõrgliigas liidripositsiooni hoidva Branni ridades, kirjutab Soccernet.ee.

Baranov sõlmis Sogndaliga 2019. aasta lõpuni kehtiva lepingu. Klubid üleminekutasu suurust ei avaldanud. Oma debüüdi võib Baranov teha juba pühapäeval mängus Jervi vastu. Norra esiliigast tõuseb automaatselt kõrgliigasse kaks parimat. Kohtadele kolm kuni kuus jäänud võistkonnad peavad omavahel play-off'i, mille võitja kohtub Eliteserienis 14. jäänud tiimiga, otsustades viimase kõrgliigas mängija.

Kristiansund teatas oma kodulehel, et kuigi Baranov oli tänavu kimpus tervisega, soovis klubi temaga pikendada lepingut, mis oleks lõppenud selle aasta detsembris. "Kiirelt sai selgeks, et see, mida mängija soovis ja mida KBK suutis pakkuda, erines päris palju. Seega nõustusime ta sel suvel maha müüma, mis on parim valik mõlemale poolele. Nikita oli suurepärane KBK esindaja ja soovime talle edu Sogndalis," lausus Kristiansundi tegevjuht Kjetil Thorsen.