Raili Ellermaa oli UEFA delegaat 15.–27. juulini Norras toimunud naiste U-19 EM-finaalturniiri alagrupikohtumistel Rootsi - Iirimaa, Belgia - Šotimaa ja Norra - Belgia. Oleg Harlamov oli delegaadiks Euroopa liiga esimese eelringi kohtumises Metalurg Skopje (Makedoonia) - UE Santa Coloma (Andorra) ning Meistrite liiga teise eelringi mängus HJK (Soome) - Rabotnicki (Makedoonia). Targo Kaldoja oli delegaadiks Euroopa liiga esimese eelringi kohtumises Brommapojkarna IF (Rootsi) ja Vaasa VPS (Soome) vahel. Kaldoja on ametis ka sel nädalal, kui Austria klubi Grödig kohtub Euroopa liiga 3. eelringis Zimbruga (Moldova).

Taasiseseisvumispäeval, mil Eesti naiste jalgpallikoondis võõrustab MM-valikmängus Tšehhit, on jalgpalliliidu peasekretär Anne Rei UEFA delegaadina Valgevenes, kes võõrustab Ukraina naiste jalgpallikoondist.

Ainar Leppänen oli UEFA delegaadiks ajaloolises mängus – 2. juulil kohtusid Victoria Stadiumil (sama staadion, kus Eesti koondis mängis Gibraltariga märtsi lõpus) Meistrite liiga esimeses kvalifikatsiooniringis Lincoln ja HB Torshavn (Fääri saared). Tegu oli esimese korraga, kui Gibraltari klubi mängis eurosarja mängu, sest alles 2013. aastal sai Gibraltarist UEFA liige. Leppänen on taas ametis 6. augustil, kui Peterburis lähevad Meistrite liiga 3. eelringis vastamisi kohalik Zenit ja Limassoli AEL (Küpros).

Kohtunikebrigaad koosseisus Kristo Tohver, Sten Klaasen, Dmitri Vinogradov ja Juri Frischer teenindas Euroopa liiga esimese eelringi mängu FC Sioni Bolnisi (Gruusia) ja KS Flamurtari (Albaania) vahel. Tohver oli kohtunik ka 23. juulil Meistrite liiga teise eelringi korduskohtumises, kui Lätis läksid vastamisi FK Ventspils ja Malmö (Rootsi), abikohtunikena tegutsesid selles mängus Klaasen ja Neeme Neemlaid ning neljandaks kohtunikuks oli Roomer Tarajev.

UEFA kohtunike vaatleja Uno Tutk oli kahel korral ametis Euroopa liiga eelringides. Esmalt reisis ta Maltale, kus esimeses eelringis olid vastamisi kohalik Birkirkara ja Diosgyör (Ungari). Teises eelringis käis Tutk Gruusias, kus oli vaatlejaks Zestafoni ja Spartak Trnava (Slovakkia) mängus. Are Habicht oli kohtunike vaatlejaks Meistrite liiga esimese eelringi mängus FC Banantsi (Armeenia) ja FC Santa Coloma (Andorra) vahel.