Täna, 10. oktoobril mõistab Ukraina - Holland U21 EM-valikmängul Kiievis õigust Eesti kohtunikebrigaad – mängu peakohtunikuks on Kristo Tohver, teda abistavad Silver Kõiv ja Hannes Reinvald, neljandaks kohtunikuks on Kristo Külljastinen.

16.-22. oktoobrini on kohtunikud Reelika Turi ja Karolin Kaivoja ametis Moldovas U19 neidude EM-valikturniiril, kui vilistatakse seitsmenda alagrupi kohtumisi Fääri saarte, Prantsusmaa, Itaalia ja Moldova vahel.

Jalgpalliliidu võistluste osakonna juhataja Kadri Jägel on 18. oktoobril delegaadina ametis Norras, kus toimub UEFA noorteliiga kohtumine Molde FK (Norra) – University College Dublin AFC (Iirimaa).

24. oktoobril toimub Senecis naiste MM-valikmäng Slovakkia ja Iirimaa vahel. Kohtunikena on ametis Kaivoja, Triinu Laos ja Anni Rahula.

Oktoobri alguses olid ametis kohtunike vaatlejad, kui Are Habicht jagas 5. oktoobril hinnanguid vilemeeste tööle Aserbaidžaani ja Tšehhi MM-valikmängus Bakuus. Matši teenindas Prantsusmaa kohtunikebrigaad. Jalgpalliliidu peakohtunik Uno Tutk oli UEFA kohtunike vaatleja 6. oktoobril U21 EM-valikmängul Taani ja Gruusia vahel, kohtunikebrigaad oli Hollandist.

Tutk oli 28. septembril kohtunike vaatlejaks ka Prantsusmaal Euroopa liiga kohtumisel Lyon (Prantsusmaa) – Atalanta BC (Itaalia).

27. septembril olid Eesti kohtunikud ametis UEFA noorteliiga mängudel. Juri Frischer, Dmitri Vinogradov ja Aron Härsing olid Venemaal vilemeesteks mängus Moskva CSKA (Venemaa) – Manchester United FC (Inglismaa). Kristo Tohver, Sten Klaasen ja Jaan Roos mõistsid õigust Belgias, kus läksid vastamisi RSC Anderlecht (Belgia) ja FC Celtic (Šotimaa).

19. septembril toimunud naiste MM-valikmängus Rumeenia - Itaalia tegutses kohtumise delegaadina Raili Ellermaa.