Algselt oli kohtumise algusajaks välja kuulutatud 6:00 Eesti aja järgi, kuid mängupäeva hommikul teatas El Salvadori Jalgpalli Liit, et kohtumine algab 15 minutit planeeritust hiljem - põhjuseks toodi see, et viimastel päevadel on huvi mängu vastu tõusnud ja kuna arvestatav hulk pileteid müüakse staadioni väravas, ei pruugi kõik inimesed õigeks ajaks oma istekohale jõuda. Seejuures anti muudatusest Eesti koondisele teada alles pärast seda, kui Eesti Jalgpalli Liit selle kohta ise hommikul uurima hakkas, seisis EJL-i pressiteates.

El Salvador - Eesti kohtumine peetakse Flex TV karikale, millega autasustatakse võitjat. Kui mäng lõppeb viigiga, selgitatakse karika omanik penaltiseerias.

El Salvador asub FIFA edetabelis Eestiga võrdsel pulgal ehk 54. kohal. Kahel korral MM-finaalturniirile jõudnud El Salvador on võitnud 7 viimast kohtumist, teise seas alistati ka Venezuela 2:1. Rohkem kui 6 miljoni elanikuga riik jõudis oma regiooni (Põhja-Ameerika, Kesk-Ameerika ja Kariibi piirkond) ehk CONCACAFi meistrivõistlustel mullu veerandfinaali, kus jäädi penaltitega alla 2010. aasta MM-finaalturniiril pallinud Hondurasele.

Ameerika Ühendriikides Los Angeleses Coliseumi staadionil toimuva maavõistlusmängu otseülekannet vahendab ETV2.