"Avalikku müüki pandud 7000-st piletist on viimastel andmetel müüdud umbes 4000," teatas Eesti Jalgpalliliidu pressiesindaja Mihkel Uiboleht
Delfile
.

"Kõiki pileteid ei paisatud müüki, sest osa kohti on reserveeritud külalistele. Meil on Brasiilia jalgpalliliiduga lepingus punkt, et nemad saavad umbes paarsada piletit. Lisaks on meil muud lepingujärgsed kohustused. Eesti jalgpalli Meistriliiga mängudel loositakse ka alati pileteid välja," lisas Uiboleht.

Pressiesindaja teatel peaks Brasiilia saabuma Eestisse parimas rivistuses. Informatsiooni mõne tippmängija vigastuse kohta Eestisse jõudnud ei ole.

"Brasiilia saabub Eestisse 10. augustil, päev hiljem antakse Lillekülas avatud treening. Brasiillased peatuvad Tallinnas Radisson SAS hotellis ja lahkuvad Eestist päev pärast mängu ehk 13. augustil," lisas Uiboleht.

Praegune müüginumber 4000 on ilmselgelt vähe. Peaaegu sama suur arv inimesi käis näiteks eelmisel nädalal Kadriorus vaatamas Ees­ti meist­ri FC Le­va­dia mängu UE­FA Meist­ri­te lii­gas Kra­kó­wi Wis­laga. Siis oli aga ka piletihind kordades madalam.

Eesti-Brasiilia mängu piletite hinnad on sõltuvalt istekohast 1500 ja 2500 krooni. Pääsmeid saab soetada Piletilevi müügipunktides.