Täna, 31. oktoobril on jalgpalliliidu asepresident Ainar Leppänen delegaadiks kohtumisel FC Basel (Šveits) – Moskva CSKA (Venemaa). Mängu kohtunikud tulevad Serbiast. Kohtunikebrigaad on Milorad Mažić, Milovan Ristić, Dalibor Djurdjević, Nenad Djokić, Danilo Grujić ja Nemanja Petrović.

Leppänen oli ametis ka 28. septembril Euroopa liiga kohtumisel FC Köln (Saksamaa) – FK Crvena zvezda (Serbia).

Novembri esimesel päeval on Oleg Harlamov delegaadiks UEFA noorteliiga mängul FK Brodarac (Serbia) - FC Saburtalo (Gruusia). Harlamov oli samas rollis ka 27. septembril Meistrite liiga mängul FK Qarabag (Aserbaidžaan) – AS Roma (Itaalia).

Jalgpalliliidu peakohtunik Uno Tutk on UEFA kohtunike vaatlejaks Euroopa liiga kohtumisel Maccabi Tel Aviv (Israel) – FC Astana (Kasahstan), mis toimub 2. novembril. Kohtunikebrigaad tuleb Poolast.

Jalgpalliliidu võistluste osakonna juhataja Kadri Jägel täidab delegaadi ülesandeid 8. novembril naiste Meistrite liiga kohtumisel Fiorentina Women’s FC (Itaalia) – VfL Wolfsburg (Saksamaa).

Delegaat on UEFA kõrgeim esindaja vastaval mängul ning tema ülesandeks on tagada matši sujuv läbiviimine vastavalt reeglitele ja koostada ülevaade kõigist korralduslikest asjadest. Vajadusel lahendab delegaat probleeme ja teeb kriitilistes olukordades otsuseid.