Jalgpalliliidu eest tegid teiste hulgas kaasa Eesti ekskoondislased Indrek Zelinski, Martin Reim ja Sergei Terehhov.

Cosmose väravavaht Ott Järvela eemaldati teisel poolajal, sest ta sai Terehhovi mahaniitmise eest kollase ja kohtunikuga vaidlemise eest ka teise hoiatuskaardi. Puurivahi enda sõnul mängis ta palli.

FC Cosmose meeskonnas hoidsid Delfi Spordi lippu kõrgel Gunnar Leheste ja Ivar Jurtšenko.

"Kuigi tulemus oli ootuspärane, polnud võit samuti väga kaugel. Seisul 3:1 oli meil kasutada paar head võimalust, mille realiseerimise korral võinuks mäng vägagi põnevaks minna. Juhtub ikka. Oleks võinud palju hullemini minna," kommenteeris üks siinkirjutajatest, kes tunnistas oma süüd vähemalt kolmes vastaste tabamuses.

Alvar Tiisler Eesti Rahvusringhäälingust lisas: "Mängisime tublisti, kuni võhma veel jätkus. Kahtlemata võitis kogemus ning kui sa tuled raadiomikrofoni eest mängima võistkonna vastu, kellel on satsi peale kokku üle 340 koondisemängu, siis võitu loota oleks keeruline. Kindlasti oli ka EJL-il eelmise aasta häbi vaja maha pesta. Meie ühe raudvara Ott Järvela eemaldamine oli võistkonna jaoks suur löök."

Järvela põhjendas oma punast kaarti Õhtuleht Online'i vahendusel järgmiselt: "Teine kollane kaart kohtuniku peale karjumise eest oli muidugi õigustatud. Esimene kollane kaart aga pöördvõrdeliselt ekslik, sest enne lõin varbaga palli nurka ära ja alles siis toimus kokkupõrge Terehhoviga. Kohtuniku eksimus oli usutavasti tingitud halvast kohavalikust."