Skiperski alustas tööd Eesti Jalgpalli Liidus 2007. aasta alguses ning ta tegeles kahe kõrgema liiga haldamise ja arendamisega.

„Jalgpalliliidus on väga hea kollektiiv, kus sain olla osaline nii organisatsiooni kui ka jalgpalli arengus laiemalt. Võtan siit kaasa suure hulga kogemusi, teadmisi ja oskusi,“ ütles kuus ja pool aastat Eesti tippliigade tegevjuhi rollis olnud Skiperski. „Levadia on minu jaoks uus väljakutse ning soovin anda oma maksimaalse panuse klubi arendamisse.“

„Täname Dimat tehtud töö eest! Amet, mida ta pidas, on kahtlemata väga keeruline. On oluline, et tema kogemused ja teadmised jäävad jalgpalli,“ lausus Eesti Jalgpalli Liidu peasekretär Anne Rei. „Premium liiga ja esiliiga tegevjuhi kohale on hetkeseisuga mitu erinevat kandidaati, aga otsusega läheb veel aega.“

„Kui Sergei teavitas FC Levadia juhatust oma soovist tegevjuhi ametist lahkuda, siis sattusime keerulisse olukorda ning pidime leidma klubile uue juhi. Dima tulekuga võibki öelda, et Sergeile on väärikas mantlipärija olemas. Valisime Dima mitmete kandidaatide hulgast välja kuna ta tunneb peensusteni Eesti jalgpalli tervikuna ning on suurepärane meeskonnamängija nii väljakul kui tööalastes tegemistes,“ ütles FC Levadia juhatuse liige Andres Leht.

Dmitri Skiperski (sündinud 29.04.1973) oli aastatel 1994-2005 FC TVMK jalgpallur, 2005. aastal tuli ta koos meeskonnaga Eesti meistriks. Enne jalgpalliliitu töötas ta TVMK klubis projektijuhina. Skiperski on õppinud Audentese ülikoolis ärijuhtimist.

FC Levadia on seitsmekordne Eesti jalgpallimeister ja karikavõitja, samuti kolmekordne Eesti naiste jalgpallimeister. Pikaajaline edukas esinemine eurosarjades viis FC Levadia kokku mitmete Euroopa tippklubidega nagu Newcastle United, Donetski Šahtar, Enschede FC Twente, Belgradi Crvena Zvezda, Istanbuli Galatasaray jne. FC Levadia Jalgpallikoolis omandavad vutimängu tarkusi ja kogemusi enam kui 300 noormängijat.

FC Levadia missioon on arendada jalgpalli, siduda jalgpalli kaudu erinevaid inimgruppe ning olla aktiivne ühiskonna liige.