"Kokla andis pika söödu ja vastaste individuaalse eksimise tõttu kukkus pall minu ette, sest kaitsja ei ulatunud selleni peaga. Pean tänama staadioni töötajaid, kes väljakut kastsid! Oleks väljak kuiv olnud, poleks see õnnestunud," rääkis Kruglov pärast 2:0 võitu.

Ka teisele väravale, mille kolmandal üleminutil realiseeris Frank Liivak, tegi eeltöö just Kruglov, kes sooritas karistuslöögi. "Meil oli standardolukordade treenimiseks vaid üks päev, aga sellise vastase vastu ilmselt sellest piisab. Frangilt ka muidugi väga hea hüpe ja kvaliteetne löök!" kiitis ta noort kolleegi.

"Kui tulemusest rääkida, siis kaks-null on kindel võit, aga meil ei õnnestunud palju planeeritud asju. Tahtsime leida lühikeste seinasöötudega käike ette, aga Andorra kaitse mängis liiga madalal. Hoolimata väravast ma enda esimese poolaja mänguga rahule ei saa jääda. Liiga palju tegin sööduvigu ja olin üldse natuke vilets."

Pühapäeval Leedus lõpuminutitel platsile saades teenis Kruglov endale õiguse saada lahkumismäng - just nagu täna korraldati 107. korda koondisesärgi selga tõmmanud Joel Lindperele. Küsimusele, kui kaugel tema ärasaatmine on, vastas Infoneti kaitsja: "Ma ei plaani veel jalgpalliga lõpetada."

Samas nõustub Kruglov Lindperega, kes arvas, et olukord, kus nii paljudel mängijatel on sada mängu täis, on mäda. "Olen osaliselt Jukiga nõus. Meil ei tohiks olla nii paljudel mängijatel sada mängu kirjas. Suurtes Euroopa riikides öeldakse juba 40 mängu meeste kohta "Vau!". Aga selline on meie reaalsus," sõnas Kruglov.