Luts viis Eesti 20. minutil juhtima. Poolaeg lõppes Lilleküla staadionil 1:1. 79. minutil lõi Henri Anier tabloole 3:2, kuid vaid paar minutit hiljem viigistas Adam Szalai 3:3.

Esimene viigivärav löödi meile nelja-, teine kaheminutilise vahega. Kas kaotasime neil hetkedel valvsuse?

"Ei usu. Esimene värav tuli kommunikatsiooniprobleemide pealt. Karol (Mets) oli täiesti vaba, kuigi talle ei öeldud, et ta on vaba. Käis ping-pong, kahe kaitse jalge vahelt mängiti mees üks-ühele läbi - väga õnnelik värav. Aga ka meie kaks väravat olid õnnega pooleks löödud. Kõva võitlus käis. Võrdsed meeskonnad olid väljakul," rääkis Luts.

"Meie poolt väga tugev esitus. Suutsime neile kohe tugeva pressi peale panna ning palliga paremini mängida kui viimased kaks mängu Soome vastu."

Milline emotsioon kokkuvõttes sisse jäi? Kas kaotasime kaks punkti või võitsime ühe?

Luts: "Kui lõpu eel 3:2 juhid, siis ikka kaotasime kaks punkti. Tulime siia võidu järele. Tahtsime viimases kodumängus oma publiku ees maksimumi anda, aga kahjuks jäi viiki. Kaks võõrsilmängu on jäänud. Anname seal oma parima ja loodame mõlemast mängust kolme punkti."

Tšehhi meistriliigas Teplices pole Luts viimased paar kuud mänguaega saanud. Eestlane ei tahtnud enam käed rüpes oma võimalust oodata, vaid päris hiljuti uuelt peatreenerilt aru.

"Nädal enne koondise kogunemist vahetusid meil peatreener, abitreener ja spordidirektor. Rääkisin uue treeneriga. Ta ütles, et arvestab minuga ja lubas koondisemängu vaadata. Kui homme tagasi lähen, eks siis paistab," sõnas Luts.