"Ma ei näinud riietusruumis ühtegi naerul nägu, kuigi võiks eeldada, et kui saad Hollandilt kätte ühe punkti, oleks kõigil hea tuju," ütles Piiroja pärast emotsionaalset kohtumist ajakirjanike ette astudes.

Eesti koondiselt võeti võidupunktid 4. üleminuti penaltiga, mille realiseeris karistusalas Piiroja poolt kukutatud Robin van Persie. Eesti mängijate sõnul oli tegemist 50-50 olukorraga, kus ukrainlasest vilemees otsustas siiski eelistada külalismeeskonda.

"Penaltiolukorras olin mina see, kes mängis Pareikole palli tagasi. Eks igaüks vaatab ise videot. Aga ma sain juba ka Hollandi sõpradelt sõnumi, et Hollandi televisioonis kommenteerinud Ruud Gullit ja Frank de Boer väitsid samuti, et väga kergelt antud penalti," kirjeldas Piiroja olukorda, mille eest kohtunik teda teise kollase kaardiga karistas.

"Eks see võit oli tõesti lähedal. Teisel poolajal mängisime hästi ning hollandlased hakkasid lõpus lausa pikki palle ette mängima. Esimese poolaja alguses olime nendega püstihädas, tänu Pareikole üldse mängus püsisime."

Kas võib siis öelda, et kohtunik tegi meile liiga? "Mis hindaja nüüd mina olen, aga ma arvan, et selles olukorras, kus van Persie Pareikole sisse sõitis, võinuks talle isegi punase anda. Mulle andis selle eest hoopis kollase kaardi, sest ma läksin vahele, et nad omavahel karvupidi kokku ei läheks," vastas Piiroja ühte teist olukorda kommenteerides, kus Manchester Unitedi ründestaar Robin van Persie meie väravavahile jalaga randmesse sõitis.

Vaata Piiroja kommentaari videost!