Eesti ainsa kollase kaardi teenis täna 68. minutil Johannes Kukebal.

"Võtsin meeskonna paar kuud tagasi üle, sest meil oli probleeme üldise distsipliiniga. Sõprusmängudes saime palju punaseid ja kollaseid kaarte ning see tegi ka meile selle turniiri eel muret, sest kui sa ei suuda väga tugevate meeskondade vastu mängides distsipliini hoida, võib see lõppeda katastroofiga," rääkis hollandlane.

"Pean tiimile tegema väga suure komplimendi. Üks kollane kaart kolmes väga tugevas mängus tähendab, et mängijad tegid oma tööd hästi, ilma et oleks pidanud tegema halbu vigu."

Pijpers tunnistas, et talle valmistab siiani tuska esimene 0:3 kaotus Portugalile ning Kreeka viimane värav möödunud reedel 1:4 kaotusmängus.

"Olen natuke pettunud Portugali mängu tulemuses, kuna andsime selle käest oma vigade tõttu, just nagu ka neljanda värava Kreeka vastu. Tänase mängu kohta võin nii palju öelda, et mängijad olid ausalt öeldes poolajaks surnud. Nägin, kuidas nad istusid nägudega, mis ütlesid, et nad ei suuda enam. Ütlesin neile, et Eesti viiking ei anna kunagi alla, te lihtsalt peate edasi mängima. Ja nad tegidki seda. Mängu lõpus oli neil veel isegi väravavõimalus, mis näitab, et ei tohigi alla anda. Aga nagu näitasid ka äsjalõppenud Euroopa meistrivõistlused, siis väsivad ka tippmeeskonnad, näiteks Itaalia," sõnas Pijpers.