„Meil on olnud väga positiivne nädal, kui vaadata, kuidas me soome vastu mängisime. Samuti on treeningud olnud positiivsed, sisekliima on hea. Ootan homset mängu pikkisilmi,“ sõnas 39-aastane rootslane mängueelsel pressikonverentsil.

Peatreener rõhutas, et võrreldes Soome mänguga tuleb muutuda kindlamaks söödumängus. „Me lasime selle pealt [söödu eksimuste] liiga palju kiirrünnakuid, nii et söödud peavad olema täpsed. See on homme üks tähtsamaid punkte.“

Novembris San Marinos peetud kohtumist homsega Pehrsson eriti võrrelda ei soovi. „Kui vaadata mängijaid nüüd, siis meil pole suuremaid vigastusi ja tähtsamad mehed on rivis. Kõik on palju mänguaega saanud ja heas vormis.“

Homme ilmselt enda sajanda koondise mängu kirja saav Joel Lindepere lükkab ümber probleemi, et koondises oleks liiga palju mehi koduliigast. „Eelmises kohtumises oli meil väljakul üheksa mängijat Eesti liigast, Soomel see vastu polnud ühtegi koduliigas mängivat meest,“ sõnab Lindpere ning lisab, et koostööle võib just ühes liigas mängimine kaasa aidata, kuivõrd üksteise mängu nädalast nädalasse analüüsitakse.

Nii Lindepre kui Ilja Antonov usuvad, et homme suudetakse Lillekülas võit koju jätta. „Homme oleme me kindlasti paremad ja võidame selle mängu kindlasti. Teeme Joeli 100. mängu ilusaks,“ sõnas Antonov.