Teised Eesti koondisega novembrikuisel Kariibi mere turniiril käinud florakad said paar päeva lisapuhkust ning täna Lilleküla jalgpallihalli ilmuma ei pidanud. Baranov tuli vabatahtlikult.

"Alustasin tööd juba nädal aega tagasi. Inimesed töötavad selle nimel, et leida mulle hea variant välismaal," ütles Baranov, kelle kohta Flora president Pelle Pohlak on mõista andnud, et kasvatajaklubisse teda üleminekuakna sulgudes enam tagasi ei oodata.

"Baranoviga me pärast hooaja lõppu kõnelesime ning me ei teinud talle isegi pakkumist, sest mõlemad pooled said aru, et talvel oleks mängijal vaja järgmine samm edasi teha. See tähendab, et me aitame tal uut klubi otsida," rääkis Pohlak eile Delfile.

24-aastane kaitsja pole varem piiri taga katsetel käinud, kuid seal toimuvaga on meest hästi kursis hoidnud Flora tiimikaaslased. "Meeskonnakaaslased ja sõbrad on rääkinud, kuidas seal käituda ja head muljet jätta. See pole mulle kindlasti viimane hetk Eestist lahkumiseks, aga tunnen lihtsalt, et pean selle sammu tegema. Olen kindel, et olen valmis. Kui tuleb võimalus, kasutan selle ära," lisas Baranov.

Vaata intervjuud!