"Ma arvan, et meeskonna vorm on hea. Seis on sarnane septembrile - see tähendab, et mängijad on heas vormis, mängivad palju ja vigastusi pole. Täna näeb kõik hea välja," hindas loots meeskonna hetkevormi.

Pehrsson lisas, et finaalturniiri unistusi pole Eesti lõplikult maha matnud: "Olen õnnelik, et oleme 10 mängust 8 ära pidanud ja meil on veel võimalus edasipääsuks. Muidugi on meil veel suur väljakutse ees, aga peaksime rahul olema, et seis sellinegi on."

"Läheme kindlasti tulemust püüdma. Alagrupi seisu tõttu on teada, et peame ilmselt võitma mõlemad mängud. Ja me ei saa seda vaid öelda. Peame võitude nimel tegema ideaalse ettevalmistuse ja näitama seejärel suurepärast mängu. Siis on meil võimalus," jätkas rootslasest juhendaja.

Inglismaa algkoosseisu keeruline ennustada

Kuidas võiks reedest kohtumist Inglismaaga mõjutada fakt, et vastastel on juba EM-pilet kindlustatud? "Raske vastata. Väljast vaadates võib öelda tõesti, et otsest võidukohustust neil pole. Lisaks testivad nad uusi ideid ja vigastuste tõttu ka uusi mängijaid. Aga on ka selge, et need uued näod soovivad end tõestada."

"Seetõttu on meil keeruline nende algkoosseisu ennustada. Muidugi iga treener tahab oma tugevaimad 11 meest väljakule saata, aga praegu on neil palju vigastusi. Lisaks on neil tabeliseisu tõttu võimalus uusi asju katsetada," lausus koondise teeener.

Pehrsson kommenteeris ka Sergei Pareiko koondisest välja jäämist: "Ühest poolest on muidugi muutus selles osas, et ükskõik kelle sa välja võtad, siis tema asemel tuleb ka keegi uus - aga nii on igal töökohal. Pareiko on pikalt koondise juures olnud ja tal oli kõrge staatus. Aga peame sellest positiivset otsima ja muutustega tegelema."

Vaata Delfi videost veel, mida Magnus Pehrssonil Eesti koondise eeldatava algkoosseisu ja võimaliku taktika kohta öelda oli.