Nimelt toimus 12. novembril Esiliiga üleminekumäng Tartu Welco ja Kalju U21 vahel, kuid tulemus tühistati, sest Kalju kasutas koosseisus Henrik Pürgi, kes on alates 22. juulist osalenud rohkem kui 50% Eesti meistrivõistluste esindusmeeskonna mängudes.

Kalju esimese pressiteate kohaselt lasub vastutus U21 meeskonna peatreeneril Zaur Tšilingarašvilil, hiljem võttis kaasvastutuse ka esindusmeeskonna treener Sergei Terehhov, kes tunnistas, et polnud duublile mängijaid laenates antud reegliga kursis.

"Ühelt poolt inimlik probleem. Vastutuse on võtnud Sergei Terehhov ja U21 peatreener. Kahju, et sellised asjad juhtuvad. Klubina tunneme asjas kaasvastutust. Tunnistan, et oleksime pidanud kuskil mõnda asja rohkem kontrollima, aga meil on üle 30 noortegrupi, puht füüsiliselt ei suuda me kõike kontrollida ja eeldame, et selle töö teevad ära treenerid," rääkis Tehva.

"Midagi pole teha. Oleme kaks korda väikse ämbri juba jalga astunud ja loodame, et oleme sellest õppinud. Püüame tulevikus sellist asja vältida."

Puudutasime intervjuus Tehvaga ka koondise probleeme ja küsisime, kas klubid kannavad vastutust ka A-koondise kurva hetkeseisu osas. Vaata, mida Kalju president vastas!