"Üldiselt tugevam võttis oma. Inglismaa domineeris terve mängu ja omas päris palju võimalusi. Töötasime küll kaitses kõvasti, aga kahjuks väravad ei tulnud sellest. Individuaalne meisterlikkus otsustas selle mängu," nentis Vassiljev.

"Teatud hetkedel vajusime liiga alla ning raske oli survest välja tulla. Kui oled liiga alla vajunud, on raske 180 meetrit teisele poole joosta. Vahel meil see õnnestus, aga kahjuks ei suutnud me siis neid olukordi lõpule viia."

Vassiljev ei nõustnud peatreener Magnus Pehrssoniga, kes ütles, et avapoolaja viimase minuti värav mõjus Eestile laastavalt, kuid tõdes siiski, et hea tunne see just polnud.

"Ei ole tõesti kõige parem hetk, mil endale värav lasta. See võttis inglastel pinge maha. Nad teadsid, et neil on üks värav olemas. Teisest küljest muutusid nad millalgi natuke ettevaatlikumaks, sest 1:0 on ikkagi libe sees. Oleksime võinud selle ära kasutada, aga paraku lasime siis teise sisse. Midagi pole teha. Selline on tipptasemel jalgpall. Sa ei tohi ennast ühekski sekundiks lõdvaks lasta. Tablool oli 44:52, kui me selle värava lasime."