"Sellises situatsioonis, kus pall põrkab kaks korda vastu kätt, tahaksid kõik penaltit, kuid ma saan aru ka kohtunikest, kes seda meile väga kergesti anda ei tahtnud," kommenteeris Vassiljev üht rünnakuolukorda, kus Norra kaitsja karistusalas tema pealelöögi blokeeris.

0:0 viik oli Vassiljevi sõnul õiglane tulemus, kuid talle endale just mitte kõige rahuldust pakkuvam. "No eks ta mingil moel midagi pakub. Mõlemal olid head võimalused. Mängu tervikuna vaadates enam-vähem õiglane tulemus," püüdis Vassiljev pettumust varjata.

"Idee oli olla rohkem vastaste väljakupoolel. Esimesel poolajal vajusime liiga oma poolele ega suutnud omalt poolt vastu panna nii, nagu tahtsime. Hiljem muutus olukord natuke paremaks - meil tekkis üks hea võimalus ja paar poolvõimalust. Vastane oli piisavalt tugev, et meile probleeme tekitada ja surve peale panna, mistõttu meie söödumäng ideaalselt ei õnnestunud."

Delfi küsis muu hulgas Vassiljevilt ajakirja JALKA 100. juubeli puhul koostatud edetabeli kohta, kus ta oli kõigi aegade Eesti koondise mängijate pingereas asetatud kaheksandale positsioonile. Vaata vastust videost!