21-aastane kaitsva suunitlusega mängumees tunnistas, et sisuliselt oli otsus Vikingiga liitumisest tehtud juba varem, Norras käis ta vaid i-le punkti panemas.

"Vist olid, jah, asjad varem juba aetud. Mul tuli ainult kohale minna ja olukord üle vaadata."

"Süda on rahul. Pikk hooaeg on seljataga ja midagi uut ja huvitavat on nüüd ees ootamas. Tuleb kõvasti võitlema hakata oma koha eest meeskonnas," lisas Mets, kes ei täpsustanud, millistest välisklubidest tema vastu veel huvi tunti.

Jutuajamisest meeskonna rootslasest peatreeneri Kjell Jonevretiga sai Metsale selgeks, et Norras nähakse teda mängimas samal positsioonil, kus ta seni FC Floras tegutses - keskkaitses. Samas pole võimatu, et mingites mängudes võib treener teda kasutada ka lõhkuva poolkaitsjana ehk positsioonil, kus teda on kasutanud juba üks teine rootslane, Eesti koondise peatreener Magnus Pehrsson.

Ettevalmistust uueks hooajaks alustab Mets individuaalse treeningkava põhjal juba kodumaal, Norrasse lendab ta tagasi jaanuaris. Uut hooaega alustavad viikingid, kus varem mänginud Eesti jalgpalluritest ka Artur Kotenko ja Henri Anier, märtsikuus.