Küsimusele, mis võiks olla poolkaitsja karjääri valusaim kaotus, vastas poolkaitsja esiti nii: "Kõige valusam kaotus...Nii negatiivseid asju ei tahagi meeles pidada, seega ei oskagi öelda."

Pärast mõningast mõtlemist lisas ta siiski: "Pigem on mõne lepingu taha jäämine kaotus. Ma arvan, et kogu karjääri peale on valusaim kaotus, kui me mängisime Kadriorus Club Brüggega 0:0 ja läksime võõrsil 1:0 ette. Aga siis mul läks hüppeliigese luu. Tean, et oli Brüggega juba sisuliselt kokku lepitud - nad olid tippklubi ja mängisid suurt jalgpalli. Olen sellele aina tagasi mõelnud, aga jalgpallis juhtub selliseid asju."

"Mul on olnud isegi Inglismaalt Premier League'ist tulnud laenupakkumisi, aga kuna olin tähtis mängija Norras, siis ei tulnud see ka kõne alla. Need on mingid asjad, mis võinuks muutuda, aga mis teha - ju siis Eesti on väikeriik ja eestlastel on väga palju õnne vaja, et suures jalgpallis läbi lüüa," lausus jalgpallikoondise 106-kordne internatsionaal lõpetuseks.

Pressikonverentsil oli Lindpere eelnevalt veel vihjanud, et väga hea pakkumise korral võib tema klubikarjäär ikkagi piiri taga jätkuda: "Selg on mind kaua vaevanud, suvel lähen operatsioonile. See on kindel. Mis puudutab edasist klubikarjääri, siis: ära iial ütle iial, aga äärmiselt suure tõenäosusega seda ei juhtu. Ma ei pane kätt ette, kui välismaalt peaks kuidagimoodi tulema pakkumine. Aga ma ei mõtle ega usu sellesse."

Vaata Delfi videost, milliseid meeskonnakaaslasi, koondisemänge ja treenereid Joel Lindpere karjäärile tagasi vaadates esile tõi.