"See meeskond on ühtlasemalt komplekteeritud, sinna on valitud mängiad, kes suudaksid hooaja ühltasemalt läbida. Tuleb arvestada sellega, et meil pole Euroopa liiga mängudest pääsu ning et kodumängudes ei tekiks selliseid komistamisi nagu eelmisel aastal, kus me paari viigiga suutsime edu ära anda. Loodan praegu ühtlust ja kindlamat mängupilti," rääkis Prins eile jalgpallihooaja avamise A. Le Coq Arena Triobet lounge'is.

"Eks igale aastale lähed vastu lootustega, et meeskond on tugevam. Meil on lahkujaid, aga need täiendused, mis me oleme suutnud praegu meeskonda tuua, on ikkagi kvaliteetsed ja head mängijad," lisas Prins, pidades silmas koondislasi Mikk Reintami ja Martin Vunki, prantslast Reginaldi ja brasiillast Fabiot. Hiljuti lisas Kalju koosseisu ka bosnialasest äärepoolkaitsja Novo Papazi.

Kalju teatas eile oma parima väravaküti Vladimir Voskoboinikovi laenamisest Hiina esiliigaklubisse Qingdao Hainiusse. "Klubi otsustas, et nii on parem nii Voskoboinikovile kui meile, et ta on aasta aega laenul. Tegelikult Nõmme Kaljus on ründajaid, kellel on ka vaja mänguaega saada ja kes peaksid end sel aastal näitama kui ründajad, kes suudavad väravaid lüüa. Ühest küljest oli muidugi kahju, aga see oli klubi otsus ja ma usun, et see oli õige otsus," arvas Prins.