Kahe mängu kokkuvõttes sai Kalju 3:2 võidu. Viimane pooltund Kadrioru staadionil kulges aga täielikult Frami domineerimisel, kellel oli mitmeid häid võimalusi mängu pööre tuua. Kalju pidas siiski marulisele survele vapralt vastu ning edenes järgmisse vooru, kus neid ootab tugev Poola klubi Poznani Lech.

"Viimase 30 minuti organiseerimatus ja kaos teevad kindlasti murelikuks, arvestades, et järgmine vastane on kordades tugevam," nentis Prins, kes kahetses, et kaks väravat löödi Kaljule karistuslöögist.

"Teada oli, et see vastane mängib hästi standardolukordi. Kaks väravat sealt tuligi. Me ei saanud hakkama nende pikkade õhupallidega. Dejavu eelmise aastaga, kui lasime endale samuti standrarditest väga palju väravaid lüüa."

Prins lisas, et ees ootab tihe mängugraafik ning seis vigastatutega pole samuti kiita. Täna sai reielihasetrauma avavärava autor Felipe Nunes. "Nunes tundis reies valu. Eks hommikul näeb, mis jalaga on. Tuleb olukorda võtta nii rahulikult, kui see võimalik on. Ees ootavad mängud neljal esmaspäeval ja neljal neljapäeval. Tuleb selles olukorras kuidagi hakkama saada ja küll me saamegi," ütles Prins.

Kaitsja Mikk Reintam: "Kõik algas sellest, et olime 2:1 ees oli paar head võimalust mäng ära tappa, aga tuli õnnetu 2:2 värav ja tekkis paanika: söödud hakkasid minema sinna-tänna, vastane muudkui tuli ja tuli ja tuli, aga õnneks väravat ei tulnud ja pääsesime edasi."

Vaata videost tervet pressikonverentsi!