"Ega see ilme pärast San Marino mängu meeste silmades päris see ei olnud, mis võinuks olla. Rääkisime enne mängu, et tuleb see häbi ja pettumus maha pesta. Näitasime, et suudame head jalgpalli näidata," ütles 16. minutil Frank Liivaku hea eeltöö ja resultatiivse söödu 1:0 võiduväravaks realiseerinud Anier.

"Tuleb kiita Franki hea eeltöö eest. Näitasime terve meeskonnaga ka juba enne väravat, et oleme küll vähe kokku mänginud, aga koostöö on olemas. Kõik tahtsid mängida ja võitlesid."

Anierile oli see 21. mängu jooksul kuues koondisevärav. Neist kaks viimast sündisid täpselt aasta tagasi Liechtensteini vastu võõrsil. Ka klubi tasandil on Anier viis kuud kuival olnud. Põhisüü sellel on ründajat vaevanud vigastused, millest nüüdseks on peaaegu täielikult taastutud.

"Hea meel on, et jalg vastu pidas. Võrreldes San Marino mänguga ikka hoopis teine tunne. Ei ole veel sada protsenti, aga hea meel, et selle perioodi positiivselt lõpetasin. Saan hea tujuga klubisse tagasi minna ning loodetavasti kohe treeningutega alustada," lisas ta.