Nii näiteks võeti käimasolevas EM-valiktsüklis Inglismaa vastu Baseli 35 500, Leedu aga St.Galleni 17 300 pealtvaatajat mahutaval areenil. Luzerni Swissporarenal on rahvusvaheliste mängude aegu istekohti 14 500. Tegemist on uue – alles nelja aasta eest valminud – ehitisega, mis kerkis endise Allmendi staadioni asemele. Nagu meile Lillekülastki tuttavaks sai, tekkis ka siinses heaoluparadiisis valmimisjärgus erinevaid probleeme, kuid lõpuks sai 60 miljonit eurot maksma läinud jalgpallikatel kenasti valmis. Kohe staadioni kõrval kõrgub kaks hiiglaslikku ärihoonet.

Homme Eesti aja järgi kell 21.45 algavas kohtumises on mõlemal meeskonnal kaalul äärmiselt palju. Maailma edetabeli 12. number Šveits alustas valiksarja kaotustega Inglismaale (0:2) ja Sloveeniale (0:1), alistas seejärel San Marino (4:0) ja Leedu (1:0) ning jagab Sloveenia ja Leeduga teist kohta. Juhib Inglismaa täisedu 12 punktiga, Eestil on kirjas 4 punkti, mis annavad hetkel tagasihoidliku viienda koha.

Praegu käib Swissporarenal Šveitsi mängueelne treening, Mõne aja pärast vahendame kohapealt teieni nii Eesti kui Šveitsi treenerite ja mängijate arvamused ning värskemad uudised.