„Kuna kaotasime 0:3, teenib taktika nüüd kindlasti palju kriitikat. Ehk isegi liiga palju," mõtiskles Klavan, seekord üks kolmest keskkaitsjast. „Tegelikult saavutasime nende päevadega treeningutel juba päris hea tunde ja tegime mängus ka korralikke asju. Jah, ei õnnestunud isegi esimese korra kohta kindlasti sajaprotsendiliselt. Aga tuleb siiski arvestada, et vastas oli maailma edetabeli 12. meeskond ja seekord pääses klassivahe maksvusele. Kindlasti on see (taktikaline skeem ) üks võimalik, millega ka tulevikus arvestada. Täna oli see minu arvates õige valik."

Klavan analüüsis esimese pooltunniga sündinud ja mängu saatuse sisuliselt otsustanud kaht esimest väravat: „Esimene tuli standardolukorrast, oleksime saanud kindlasti paremini tegutseda. Aga teine oli kõige tähtsam ja halvem - langesime kaitseliiniga liiga sügavale ja lubasime vastase liiga kergelt löögile."

Ehkki meeskonnal on viies mängust neli punkti ja löödud vaid üks värav, ei tohi kapten Klavani arvates masendusse langeda. „Ma loodan, et tabeliseis ei jäta meie moraalile jälge. Positiivset suhtumist säilitamata pole üldse mingit võimalust. Igatahes mina kavatsen uskuda ja loota, kuni on kasvõi üks protsent säilinud. Muud ei jää lihtsalt üle."