Küsimusele, kas rong EM-finaalturniirile Prantsusmaale on nüüd lõplikult läinud, vastas koondise kapten järgnevat: "Pilvedes me ei hõlju - muidugi on meie olukord nüüd mitmeid ja mitmeid kordi keerulisem. Eriti arvestades, et meil on veel ees väga rasked kohtumised Inglismaa ning Šveitsiga."

"Aga läheme ka neile lahingut andma ning loll eestlase mentaliteet ütleb, et kuni meil on veel teoreetiline võimalus, siis mina finaalturniirile pääsemist ka usun," jätkas Augsburgi mängumees.

"Keegi rongist välja ei kukkunud"

Sarnaselt mitmele tiimikaaslasele ning peatreener Magnus Pehrssonile leidis ka Klavan, et koondise esitusel tervikuna polnud viga: "Leian, et suutsime nende jaoks asjad rünnakul väga keeruliseks teha. Ega neil väravaolukorra kõrval ühtegi väga head teist šanssi ei tekkinud. Ka meie tektasime ees teatud võimalusi, aga paraku täna ära lüüa ei õnnestunud. Kõik tegid hea esituse ning keegi rongist välja ei kukkunud."

Saatuslikuks saanud 1:0 väravast rääkides Klavan otseselt Karol Metsa süüdistada ei tahtnud: "Eks me kõik eksime, mõni päev võin see olla mina, teine päev jälle keegi muu."

"Jalgpall ongi selline vigade tegemise mäng - kes vähem teeb, see võidab!" lausus keskkaitsja, lisades, et kuna mees väravamomenti veel kordusest näinud pole, siis ei soovi ta täpsemalt ka olukorda analüüsida.